Beklentilerimi karşılamadığı için yeni almak isteyenlere, lisans anahtarıyla beraber yarı fiyatına satıyorum. Sakıncası yoktur herhalde.
Kendi sitesinde 24 dolara olan eklenti yarı fiyatına 12 dolardır. Almak isteyen arkadaşlar pm atabilirler.
Artılarını gösterdiğiniz kadar eksilerinden de bahsetse idiniz herhalde almazdık. Dediğiniz Lazy-loading özelliği olmayan herhangi bir doğru-dürüst site gösterin biz de bilelim. Örnek videosunu gösterdiğiniz Hürriyet sitesi bile +kodlama isterken, sizin tanıtım videonuzda o özelliği gösteren konu çekimi bile yapılmıyor.
Sizin gibi kodlama bilgisi olanlar için kolay olabilir ama bizim gibi kodlama bilgisi az veya zayıf olanlar için bu büyük bir sorundur.
Demo videoya kandık hata sizde değil bizde.
Codecanyonda başarılar size.
Lazy-loading ile yüklenen görselleri daha kolay alabilmek için bir özellik üzerinde çalışıyorum. Eklenti bu şekilde gelişiyor. Sizden başka da bugüne kadar kandırıldığını söyleyen birisine rastlamadım. Genelde satın alanlar bu tarz bir problemle karşılaştıklarında benden nazikçe işlerini daha kolay yapabilecek bir özellik eklememi istiyorlar. Problem değil. İsterseniz paranızı da iade edebilirim. Bu kadar yaygara koparmaya gerek yok. Ben önünüze çıkan her problemi hiçbir kodlama yapmadan çözebileceğinizi herhangi bir yerde söylediğimi hatırlamıyorum. Neyse açıklamaya uğraşmayacağım. Zaten CodeCanyon'dan ayrı, email ile ayrı, R10 üzerinden ayrı yazıyorsunuz. Hangi birine yetişeceğimi şaşırdım. Paranızı geri almak istiyorsanız CodeCanyon üzerinden iade talebinde bulunabilirsiniz.