Selamün Aleyküm öncellikle sitemin titlelerinde daha önce kelime tekrarını çok olduğunu söyleyenler oldu değiştirmemi önerenler oldu daha önce 2-3 defa değiştirdim. Şunuda belirteyim daha önce kelimelerimde sıralamada dahi yokken bir title descp değişikliği ile sitem kelimelerinde 6 sayfadan giriş yaptı ve şuan 2-3 sayfalarda.
title : Medya Urfa - Şanlıurfa Haberleri
slogan descp : Son dakika Urfa Haberlerinin yer verildiği, Şanlıurfa ilinin en kapsamlı haber sitesi. Medya Urfa farkı ile bu sayfada.
keywordler: şanlıurfa haber urfa spor gündem urfa haber şanlıurfa siyaset son dakika güncel haberler
script bir özelliği var her haber başlığının sonuna bunu ekliyor : Urfa Haber - Urfahaber - Şanlıurfa - Son Dakika Urfa Haberleri
örnek :Urfa son dakika deprem - Urfa Haber - Urfahaber - Şanlıurfa - Son Dakika Urfa Haberleri haberler googla da böyle gözüküyor. her haberde.
+ olarak haber descp alanı var spot kısmı haberin özetinin yer verildiği kısım orayada aynen her haberde bunu ekliyor Urfa Haber - Urfahaber - Şanlıurfa - Son Dakika Urfa Haberleri
[baslik] - Urfa Haber - Urfahaber - Şanlıurfa - Son Dakika Urfa Haberleri bunun bir zararı varmıdır? ben bunu googla'da urfa haber , şanlıurfa gibi kelimelerde
news'te oturmak için eklemiştim. haber başlıkları bu açıklamadan ötürü google'da tam sığmıyor bu bana sıralama konusunda bir dezavantaj olabilirmi?
Title descp keyword önerileriniz ne olacak bana? ne şekilde güncellemeliyim?
ve haber sonuna eklenen Urfa Haber - Urfahaber - Şanlıurfa - Son Dakika Urfa Haberleri bu çok uzun bunun bana sıralamada negatif yönde etkisi olur mu?bu alanı nasıl düzenlemeliyim. başlıklarımın çoğu google'da sığmıyor bu yüzden.
hedef kelimelerim urfa haber , urfa , şanlıurfa