Hayır hocam ama aynı altyapıya sahip Golf ve Jetta araçlarımız vardı. Birisi TSI 125hp DSG diğeri de 140hp DSG şanzıman. Golf de sorun yaşamadık hiç Jetta (2009 model) olmasına rağmen 2011 yılında mekatronik değişimi (ücretsiz - garanti kapsamında) yapıldı serviste ondan beridir bir sıkıntı yaşatmadı.Çevremde yine TSI 160hp Scirocco, 180hp Polo GTI kullanan arkadaşlarım var DSG şanzımanlı onlarda sorun yaşamadılar. Geçen sene arkadaşım Leon FR TSI 150hp DSG aldı 2016 model ondan da sıkıntı olmadı. İzmir'de yazları sıcak memleket çevremde gördüğüm durum bu şekilde. DSG keyifli şanzımandır, arabayı çok kullanacaksanız almanızı öneririm trafikte büyük konfor ve performans sunuyor. Ama yılda 5-10bin KM yol yapacaksanız DSG için o kadar fiyat farkı vermeye değmez.
Edit: DSG şanzıman neden ısınır hakkında bir türkçe videonun linki -
https://www.youtube.com/watch?v=aORAPqaiIZ8
2016 Model Polo aldım sıfır Dsg şanzumanlı hiç bir sıkıntı yaşamıyorum. DSG şanzuman problemleri eskidendi diye biliyorum.
Garantili olacaksa alınır yoksa uzak durulur çoğu kişide öyle yapıyor zaten garanti bitimine yakın elinden çıkartıyor.
Bende çok araştırdım soruşturdum DSG otomatik araç alıyosanız gerçekten kullanımına biraz özen göstermek gerekiyor iyice ögrendim dizel araç kullanıyorum aracı calıstırırken ve söndürürken bile bekleyen biri olarak otomatigi düzenli kullanıcagımı düşünüyorum