GökTuğ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu güzel kızımızın babası çalışma arkadaşım. Kızımızın özel bir durumu var zaten görselde de az çok anlaşılıyor. Şuan bu özel durumdan dolayı evde eğitimini almakta.

cyber-warrior.org dan biri yardımcı oluyor işin doğrusu. Babasıylada konuştum sitedekiler güvenilir dedim.Sayfadan nasıl reklâm geliri sağlacağına anlattım zaten CW dekiler bu konuda da destek verecekler.

Sağolsunlar video çekim apartları göndermişler. Sude şuan verilen derstek oldukça memnun. Onu ne kadar memnun edersek okadar iyi.Tedavi sürecinin verdiği baskıdan uzaklaşsın. İnanın kızın tek sosyalliği bu.

Babası adına şunu yazabilirim parasal konuda yardımcı olmak isteyenler lütfen LOSEV'e bağışta bulunsunlar. Üşenmeyin arkadaşlar burda bir çoğunuz para kazanıyorsunuz, beklemeden bu oluşuma destekte bulunun.

Kitap,oyuncak ya da benzeri ürünler bağışlamak isteyenler;

Doğantepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Doğantepe Mahallesi Şehit Hacı Osman Dugan Caddesi (2. Cadde) 1384 Sokak No:8 Altındağ / ANKARA

adresine göndersinler.

ANKARA'DA YAŞAYAN ARKADAŞLAR BU ÇOK ÖNEMLİ!
Sude'nin zaman zaman Hacettepe Üniversitesi Hastanesinden kan nakli olmakta. Haliyle hastane, alınan kan kadar kanı geri istemekte. Sizlerden ricâmız kan vermek isteyen arkadaşlar aşağıdaki bilgiler eşliğinde kan vermeniz.

KAN GRUBU ÖNEMLİ DEĞİLDİR!!!

HACETTEPE ÜNİ. HASTANESİ
ERİŞKİN HAST.
C KATI KAN MERKEZİ SABAH 8.30 DAN AKŞAM 22.00'A KADAR AÇIK.

KAN VERİRKEN VERECEĞİNİZ BİLGİLER

SEVİM SUDE ERDEM
DOSYA NO: 10111204

Kan verdikten sonra bana da özel ileti atarsanız sevinirim.

Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden...

Ekşi sözlükte hesabı olan biri bu kan olayını da yazabilirse seviniriz.
Youtuber Sude için kan bağışı :https://www.r10.net/sosyal-projeler/1...an-bagisi.html

İstanbul'da herhangi bir devlet hastanesinde kan bağışını yapsak orada kan bağışı olmuş gibi işleme alınıyor mu? Alınıyorsa yardımcı olmak isteriz.