Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Aslına bakarsanız hakkımı aramam gerekiyor lakin hepinizin bildiği gibi iyi hal , pişmanlık ve geçmiş sabıka gibi durumların göz önünde bulundurulduğunda bunu yapanların %99 serbest kalacağını göz önünde bulundurunca malesef işler değişiyor. Hadi kendimi geçtim lakin bir ailem var. Genç kardeşlerim var. Ortada hiç bir sebep yok iken bunu yapan insanlar işin içine şikayet mahkeme vs girdiği zaman ilk iş aileme salça olacaktır.
Karşımızdaki insanlar delikanlı değil malesef. En ufak tartışmada bıçak çekip yaralamaya/öldürmeye çalışan insanlar bizim gibi sıkıntı sıkıntılı olduğun insanla arasındadır kafasında olmadığı için ailemi riske atamam. Düzgün bir sistemimiz olsa ve emniyetin ailemin korumasını sağlayabileceğini düşünsem elbette hakkımı arayacağım lakin biliyorsunuz durumu. Televizyonda sürekli uzaklaştırma kararı çıkmış kocaların karılarını öldürdüğünü , defalarca polise sığınmış kadınların yine ailelerine teslim edildiğini vs. görüyoruz.

Ne yazık ki ne adalet sistemine ne de emniyet birimlerine güvenmiyorum / güvenemiyorum.

Eğer ben malum bir partinin teşkilatında görevli olan bir insan olsaydım yada bir yetkili çocuğu olsaydım bu olayın üstüne şu an bir ekip evimin önünde nöbet tutuyor bir ekip de dışarıya çıkan aile fertlerine eşlik ediyor olurdu. Bu saldırıyı gerçekleştirenler de tutuklanmış hapishanede olurdu.

Ne yazık ki gariban için adalet de yok güvenlik de yok bu ülkede.