Bu sitede referans linklerinizi arkadaşlarınıza tıklatarak puan kasabilirsiniz 1 tıklatma 1 puana eş değerdir bazı etkinlik durumları oluyor belli saat aralığı 1 tıklatma 3 puan gibi eventler olabiliyor facebook sayfasından bildiriyoruz bunları.

En güzel yerine gelelim kastığınız puanlar karşılığında ücretsiz oyun alabiliyorsunuz, bu oyunları ister satarsınızı ister çekiliş yaparsınız ister arkadaşlarınıza hediye edersiniz bu tamemen size kalmış bir şeydir.Yakında daha fazla oyunlar eklenecektir. Sosyal medya'da referans linklerinizi paylaşırsanız daha hızlı puan kasabilirsiniz.

Sitemizde bulunan bonus kod girebileceğiniz yer var bunun hakkında bilgi vermek istiyorum bonus kod giriş yerine sahip olduğunuz bonus kodu girerek puan kazanabilirsiniz.

Facebook sayfamızdan paylaşılan bonus kodları girerek daha hızlı puan kasabilirsiniz sayfamızdan bildiriyoruz https://www.facebook.com/Oyunsalee/

Aynı zamanda bonus kod satın alarak arkadaşlarınıza veya çekilişlerle dağıtabilirsiniz.

Daha fazla bekletmek istemiyorum site : www.oyunsale.com

Ücretsiz oyun kazanma sitesi hakkında önerilerinizi bekliyorum gelmesini istediğiniz özellikler var mı?