slideshare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayret ; adsensenin yeni döneminden bahsediliyorda şu reklam dengesinden bahseden yok Bunu uygulayan bir tek ben miyim acaba ? Benim reklam dengesi sanırım 3 hafta oldu ve bende ne değişti diye sorarsanız ? TBM herkeste olduğu gibi düşük 0,08 ortalama diyelim. Ancak tıklama oranı anormal derecede artışta. To oranım senelerdir %1 civarındaydı, buradan arkadaşlara ücretli yerleşimde yaptırmıştım buna rağmen yükseltememiştik. Bu ay ki to oranım 2,95, son 1 haftadır 3,52.. Reklam Dengesi 1 haftadır %40 ta gidiyor. Öncesi 70,60,50 aşamalı düşürmüştüm.. Salı günü de %30'a düşüreceğim..

Reklam Dengesinin açıklamasına bir bakın ;

Açıklamaya göre gösterilen reklam sayısı azalacak, ancak bize en fazla para kazandıran reklamlar gösterilecek. Bu ne demek; bende daha önce tıklanan reklam türlerinde ziyaretçilere gösteriliyor ki to oranımda sürekli bir artış var..

Son not ; Oranlarım böyle giderse ocak ayından daha fazla kazanacağım tbm geçen aya göre düşük olmasına rağmen (Şubat : 2,95% - ₺0,09 ) (geçen ay : 1,18% - ₺0,12) (Aralık : 0,99% - ₺0,16 )

Sizin fikriniz ?
Reklam Dengesi özelliğinin etkisini ne zamandan itibaren görmeye başladınız?