Hayret ; adsensenin yeni döneminden bahsediliyorda şu reklam dengesinden bahseden yok Bunu uygulayan bir tek ben miyim acaba ? Benim reklam dengesi sanırım 3 hafta oldu ve bende ne değişti diye sorarsanız ? TBM herkeste olduğu gibi düşük 0,08 ortalama diyelim. Ancak tıklama oranı anormal derecede artışta. To oranım senelerdir %1 civarındaydı, buradan arkadaşlara ücretli yerleşimde yaptırmıştım buna rağmen yükseltememiştik. Bu ay ki to oranım 2,95, son 1 haftadır 3,52.. Reklam Dengesi 1 haftadır %40 ta gidiyor. Öncesi 70,60,50 aşamalı düşürmüştüm.. Salı günü de %30'a düşüreceğim..

Reklam Dengesinin açıklamasına bir bakın ;

Alıntı
En iyi performans gösteren reklamlarınıza odaklanın
Yalnızca size en fazla para kazandıran reklamları göstererek sitenizi ziyaret edenlerin genel deneyimini minimum maliyetle iyileştirin. Reklamların sayısını azaltmak ve bunun geliriniz üzerindeki etkisini görmek için kaydırma çubuğunu kullanın.
Açıklamaya göre gösterilen reklam sayısı azalacak, ancak bize en fazla para kazandıran reklamlar gösterilecek. Bu ne demek; bende daha önce tıklanan reklam türlerinde ziyaretçilere gösteriliyor ki to oranımda sürekli bir artış var..

Son not ; Oranlarım böyle giderse ocak ayından daha fazla kazanacağım tbm geçen aya göre düşük olmasına rağmen (Şubat : 2,95% - ₺0,09 ) (geçen ay : 1,18% - ₺0,12) (Aralık : 0,99% - ₺0,16 )

Sizin fikriniz ?