Aynı şekilde bende ilgili konudaki tiki kaldırdım fakat verdiği hata devam etmekte.
Selamlar,
validator üzerinden kontrol ettiğimde aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum.
The extension 'amp-iframe extension .js script' was found on this page, but is unused (no 'amp-iframe' tag seen). This may become an error in the future. DEPRECATION
line 993, column 7
Bir de, eklenti üzerinden mobile yönlendirmeyi aktifleştirdim. Mobil üzerinden siteye giren kişiler /amp/ sayfasına yönelecek, ancak benim bunun dışında bu konuların indexlenmesini sağlamam gerekiyor mu? Başka yapmam gereken nelerdir, şimdiden teşekkürler.
@Yenile;
Hocam ben bu sorunu çözdüm, amp ayarlarından yorum alanına gelin disqus yorum alanına, disqus.com dan kendi siteniz için bir yorum embed i oluşturun site şöyle bir adres verecek.
http://siteismi.disqus.com bu adresi panelinizden disqus ayarlarına yapıştırın. disqus yorumu aktif edin hata düzelecek.
Hatanın sebebi diyor ki amp-iframe diye bir js dosyası kullanıyorsun, ama amp-iframe html tagını bulamıyoruz site içerisinde diyor bu js dosyasını nerede kullanıyorsun, kullanmıyorsan kaldır demek istiyor lakin ben kaldıramadım dosyalar çok karışık olduğu için bende, disqus yorumu embed olarak çektiğim için otomatik amp-iframe tagını ekledi mecbur siteye ve sorun çözüldü.