R10 daki tüm webmasterler toplanıp ortak bir karar alacak Bu programı biraz daha geliştirip google adwords tıklama için kullanacak ve google ye açıkça diyeceksin her algoritmanı adwords için yapma yoksa sana kimseye reklam verdirtmem açıkça savaş ilan edeceksin kimse reklam vermiyecek verenlerde binlerce webmaster kullanıcısı reklam verenlerin sitesini tıklama yapacak ki kimse bir daha reklam vermiyecek tıklama için bu pragram veya farklı birşey yapacaksın sonra burdaki işin uzmanı abilerimiz google'ye uyarı amaçlı açık bir mektup yayınlıyacak yerel ulusal haber sitelerinde kanallarında bu iş duyuracak bak bakalım google amca nasıl yola geliyor ...
çokmu uçuk bir fikir...... birlikte güç doğarmı?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:54:42 -->-> Daha önceki mesaj 16:47:15 --
Ben tatmin olmadım. google ilk ilkesi dürüstlük ve ben bu sistemde bunu göremedim kusura bakmayın . Organik diyosunuz ziyaretçilere sizce gerçekten organikmi ?
dürüstlükmü dediniz google işi artık iyice ticarete döktü evet para kazanacak ama çekinmez ise ilk sayfayı hatta 2 cni sayfayıda reklam yapacak ilk sayfada üstte 4 reklam altta 3 reklam 3 tanede maps zaten ilk sayfayı öldürdü