Hocam pardon ama birden fazla hesap açıp manipüle edenler 100 limiti olsa da olmasa da birden fazla hesap açmıyorlar mı? Onlar için değişen ne oldu? Teşekkürler.
birden fazla hesabı olan üyelerin siteleri sistemde kalıcı olarak engelleniyor. amacımız sistemde kirlilik oluşmasın sistemi kullanan herkesin aldığı ziyaretler benzesiz ve sağlıklı olsun istiyoruz.
Ben tatmin olmadım. google ilk ilkesi dürüstlük ve ben bu sistemde bunu göremedim kusura bakmayın . Organik diyosunuz ziyaretçilere sizce gerçekten organikmi ?
sistem 7. yılına giriyor. her geçen gün yenilik ve güncellemeler ile sistemi daha iyiye ulaştırıyoruz. ve yapılan her güncelleme 2-3 ay süreyle onlarca site üzerinde test edip alınan sonuçlara göre değişiklik aktif yapılıyor.
sitenizi ziyaret edecek kişiler yine sizin gibi uygulama kullanıcıları olacak. türkiyenin sayılı siteleri ile sorunsuz olarak çalışıyoruz.
google bizi anlayacak mı diyerek başlamadık her geçen gün uygulama kendini geliştirdi. sanal ziyaretçi üretmiyoruz, her ziyaret gerçek kişi gerçek bilgisayar farklı lokasyon ve ziyaretçi hareketleride benzersizdir. Dünyadaki en iyi ziyaretçi sistemi budur. Organik hit'in ilk yapımcısıyız ve marka tesciline sahibiz.