emrtnm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kategoriler gayet düzenli konsept de hoş duruyor @systemkruger'in dediği gibi şimdilik çok fazla hit bekleme zaten. Sağlam tanıtım yazıları ve sağlam backlinkler almak çok önemli. 1-2 ay daha düzenli olarak yazı gir daha sonra tanıtım yazısı alabilirsin. Ek olarak domain sürenizi bir kaç yıl daha uzatın. Kısa dönemli domainler pek ilgi görmüyor google tarafından.Başarılar...
systemkruger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar hocam. siteniz henüz 4 aylık ve index düşük. siteniz çok yeni olduğundan şu aşamada fazla hit beklemeyin.içerikleri biraz daha uzun tutun ve kaliteli içerikler girmeye devam ederek siteyi sürekli güncel tutun. şuan tanıtım yazısı zamanı hemen hemen gelmiş. kendi sektörünüzde ki kaliteli sitelerden tanıtım yazısı alırsanız hem sıralamada hemde ziyaretçide artış olacaktır. backlinkde alabilirsiniz. zaman geçtikçe yavaş yavaş hitiniz artacak. ayrıca makale yazarken kelime analizi yaparak kullanıcıları aradığı başlıklara uygun makaleler yazmanız sizi bir adım öne taşıyacaktır. kimsenin aramadığı bir konuda yazı yazmak boşa kürek çekmek gibidir.
Selanik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar kardeşim, başlıkta ne yaparsam olmuyor demişsin ama, hayır siten gayet iyi 4 aylık olmasına rağmen.

Ama şu noktalara dikkat etmelisin;

1- Öncelikle her bir makalen 350 kelimenin altına düşmesin.

2- Siten doğayla alakalı, bu yüzden her bir makaleye daha fazla resim - görsel eklemelisin. Doğa demek görsellik demektir çünkü. 100 kelimeye 1 görsel işini gayet iyi görür ve her bir görsele de anahtar kelimelerinle ilgili kısa alt yazı eklemelisin.

3- Sitenle alakalı olarak avcılık konularına da girmelisin, çünkü avcılıkla ilgilenenler bu tür sitelere çok ilgi gösterirler.

4- Doğayla iç içe olan kamp alanlarının, piknik alanlarının, otellerin tanıtımını mutlaka yapmalısın. Adsense gelirin de yükselir bu sayede.

5- Sadece doğa - dağcılık değil de; rafting - balık tutma - dağ bisikletçiliği - bungee jumping - paraşütçülük - su dalışı gibi doğa sporlarına da yer vermelisin, insanlar sitene girdiklerinde doğayla ilgili her türlü sporu ve eğlenceyi görmeli.

6- Bunların arasında ülkemizde en yaygını bisikletçilik olduğu için ona ayrı bir özen gösterip daha bol makaleler yayınlamalısın.

7- Şimdilik biraz erken ama ileride forum kategorisi de açıp doğa tutkunlarına yönelik bir alan oluşturmalısın.

Hepinize tek tek teşekkür ederim. Her birinizin önerilerini dikkate alacağım. domain süresini kısa zamanda 2 yıl artırmayı planlıyorum.

Yalnız Selanik hocam 300 kelimenin üstüne çıkmaya çalıştığımız zaman tekrara giriyoruz ve güzel görüntü olmuyor. Bunu çözmemiz gerek. Ayrıca kategori konusunu da değerlendirmeye aldım hocam.

Tekrar teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:36:42 -->-> Daha önceki mesaj 13:24:04 --

Selanik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar kardeşim, başlıkta ne yaparsam olmuyor demişsin ama, hayır siten gayet iyi 4 aylık olmasına rağmen.

Ama şu noktalara dikkat etmelisin;

1- Öncelikle her bir makalen 350 kelimenin altına düşmesin.

2- Siten doğayla alakalı, bu yüzden her bir makaleye daha fazla resim - görsel eklemelisin. Doğa demek görsellik demektir çünkü. 100 kelimeye 1 görsel işini gayet iyi görür ve her bir görsele de anahtar kelimelerinle ilgili kısa alt yazı eklemelisin.

3- Sitenle alakalı olarak avcılık konularına da girmelisin, çünkü avcılıkla ilgilenenler bu tür sitelere çok ilgi gösterirler.

4- Doğayla iç içe olan kamp alanlarının, piknik alanlarının, otellerin tanıtımını mutlaka yapmalısın. Adsense gelirin de yükselir bu sayede.

5- Sadece doğa - dağcılık değil de; rafting - balık tutma - dağ bisikletçiliği - bungee jumping - paraşütçülük - su dalışı gibi doğa sporlarına da yer vermelisin, insanlar sitene girdiklerinde doğayla ilgili her türlü sporu ve eğlenceyi görmeli.

6- Bunların arasında ülkemizde en yaygını bisikletçilik olduğu için ona ayrı bir özen gösterip daha bol makaleler yayınlamalısın.

7- Şimdilik biraz erken ama ileride forum kategorisi de açıp doğa tutkunlarına yönelik bir alan oluşturmalısın.

yalnız hocam avcılık konsuna girmelimiyim şüpheliyim. bu konuda karar veremedim maalesf.