Arkadaşlar, yaklaşık 15 yıldır kendimce internetin bu kısmında oyalanıyorum. Orta yaş grubuna geçtik ve dolayısıyla iş, ev, çocuk, aile ve arkadaş ortamı derken ne kafamdaki projeyi yapabiliyorum ne de kendimi geliştirebiliyorum. Bundan dolayı da diğer işlerime tam konsantre olamıyorum.

o yüzden kendimce bir karar vermeye çalışıyorum. Yapabilmeye kendimi ikna edersem domainleri satıp aklımdan bu net projelerini çıkarmak istiyorum. Biraz daha rahatlayacağıma, böylelikle aileye ve işe biraz daha zaman ayırabileceğimi düşünüyorum.

Aşağıdaki domainler panelimde bulunan domainlerdir. Çoğu yıllardır bende bulunmaktadır. Bunları hep arsa yatırımı olarak görmüşümdür. Bir süre sonra alınabilecek domain azaldığında güzel paralara satarım diye düşünüyordum. Aslında hala düşünüyorum. Ama bunların elimde olması beni sürekli internet alemine çekmektedir ve her yıl hatırı sayılır para ödüyorum süre uzatmak için. Şimdi bu domainleri tek tek açık arttırma usulüyle mi satsam, toptan hepsini mi satsam bilemedim. bir kaç domaine özelden xxxx lira teklifler gelmişti ama düşüncemden dolayı olumlu cevap vermedim. Sizlerin de fikirlerini alarak bir karara varmak istiyorum. Ya satıp rahatlayacağım (ya da öyle düşünüyorum) ya da ileriye yatırım olarak bekleteceğim.

Elimdeki Bazı Domainler=

1- Securityhome.org
2- Hirsli.com
3- Bilgipaylas.com
4- Aramaservisi.com
5- Diniyasam.com
6- Motorlutasit.com
7- Spymastersnake.com
8- Antepzade.com
9- Antephane.com
10- Forumgaziantep.net
11- DjRazzi.com