codmax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne zaman hit satın alabileceğiz?
Program tamamen bizim kontrolumuzdedir. Skype üzerinden gorusebiliriz veya site uzerinden talep formu doldurarak satın alma gerçekleştirebilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:12:49 -->-> Daha önceki mesaj 02:01:23 --

VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitemin ilk 2 haftasında denedim google sıralama mantığını bilirseniz ve ciddi hesaplamalar yaparsanız sitenizi güzelce rayına oturur. Dediğim gibi bir kaç kelime belirledim ve bunlarla alakalı makaleler yazdıktan sonra ilk kendi google sıralama baktım ve bu sıralamaya göre günde kaç ziyaretçi gelebilir dedim ona göre programı günlük orantılı kullandım ilk 2 haftada 100 200 ziyaretçi gönderdim full sonra sıralamam iyileşince programı kullanmayı bıraktım bir anda 100 200 hit düşüşü oldu ama sıralamalar iyileştiği için bir kaç gün sonra o açık da kapandı, şuan kullanmıyorum sadece bir kaç kelimede yükselmek için kullanmıştım mantık çerçevesinde hesaplamalar ile ve o kelimeler sayesinde günde 1 k geliyor sitem şuan iyi durumda program işe yarıyor kullanmasını bilirseniz.
Yorumunuz takdire şahan. Teşekkurler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:05:56 -->-> Daha önceki mesaj 02:12:49 --

atakartal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistemde dolanan kredi miktari az ve sistem surekli bu az krediden yemege de devam ediyor. Tamam para kazanmak istiyor olabilirsinizde bu sekilde de aktif kullanici kalmaz sistemde. Programin ozelliklerini kullanmak cok maaliyetli 2 pc ile calistiriyorum yinede 200 hit gonderemiyorum.
Sistemdeki kredi miktarında sorun bulunmuyor, şu an için kredi kazanma ortalaması pc başına günlük(24 saat) 200-300 kredi arasındadır.
Görev sürelerini yüksek tutarak kredi harcamanızı da yüksek tutuyor olabilirsiniz.
Konu havada kalmasın durumunuzu detaylı incelememiz için bize özelden veya iletişim sayfamızdan programda kullandığınız kullanıcı adını iletebilirseniz seviniriz.