Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam.
Gidin ifadenizi verin. Arkasında durun işin ve ceza almaları için elinizden geleni yapın.
Teşekkürler hocam. İfade vermeye gideceğim fakat işin arkasında durmak konusunda tereddütlerim var. Çok fazla olaya şahit olduk. En ufacık bir olayda bıçak çekip öldürmeye çalışan insanlar ile uğraşıldığında sonunun ne olduğuna çok kez şahit oldum. Bunların ceza almasını sağlasam bu sefer aileleri çıkacak. Hadi beni geçtim benim ailem var. Yaş olarak küçük kardeşlerim var. Malum delikanlılık bitmiş artık.
isayasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurtdışına göç etmeyi düşünün, Avrupa veya Amerika, olmazsa Balkanlar bile buradan iyidir.
Düşünmeye başladım hocam. Lakin bir başıma değilim. Tek olsam basar giderim de ailem var. Şahsımı kurtarıp onları bu ortamda bırakamam.
KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu okurken bile midem bulandı.Şahzınıza hayat tarzınızdan dolayı yapılan bu iğrenç saldırıyı kınıyorum.Çok dikkatimi çeken bir konu var.Son bir yıldır insanlara yaşam tarzlarından dolayı yapılan saldırılarda bir hayli artış var.Bu konuda emeği geçenler bir oy uğruna ülkeyi nasıl bir felakete sürüklediklerinin farkında yada değil bilmiyorum ama bildiğim bir şey var bu işin sonu bu ülke için hiç hayırlı olmayacak.

Ülkeyi aklen ve kalben bin parçaya böldüler ama ben bu filmin sonunu çok iyi biliyorum.
Hocam yıllardır kıyafet tarzımdan dolayı , küpe takmamdan dolayı sözlü saldırılara maruz kalıyordum zaten. Lakin bu denli bir olay ile karşılacağım aklıma gelmezdi. Ortada namus derdi yok , alacak verecek mevzusu yok , daha öncesinden oluşan bir husumet yok. Bir fırsat olsa da ailecek gidebilsem başka bir ülkeye. En azından insanların kılık kıyafetine göre yargılanmadığı bir ülkeye.