Dem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.
Hayır sözleşmeyi imzalamadım ve geri yolladım. Fatura istedim ancak yollamadı.
Skypetan falan cevap vermiyor ben harekete geçeceğim dava açacak arkadaşlar bana PM yoluyla iletebilir mi? İstanbulda olan arkadaşlar için yüz yüze görüşebiliriz. İstanbula taşındım şu anda burda yaşıyorum. Eğer birlikte verirsek daha hızlı yargı yoluna gidebiliriz.

Dolandırıp bu şekilde kaçamaz böyle bi şey yok. mobilpara.net isimli domain kendisinindi domain sahibini de dava edeceğim. Ayrıca ACA MOBIL isimli bir şirketi var. Şirketi hiç arayıp konuşmayı deneyen oldu mu? Numarasını kaybettiğim için ulaşamıyorum. söylediğim gibi lütfen beraber hareket edelim. zaten bir başka arkadaş toplam 10 kişiyle beraber dava açmıştı.
merhaba hocam ben bahsettiğiniz 10 kişilik dava açan grubun avukat kısmı ile ilgilenen kisisiyim öncelikle suç duyurusunda bulunmadiysaniz bulunun ve tarafına suç duyurusu numarasını iletin

aca mobil sahibi alper Orhan diye bir şahıs gözükmekte ofisleri Ankara'da sanal bir ofis arasaniz dahi sanal ofis sekreteri cikmakta. bu süreçlerden geçen biri olarak en hızlı şekilde sizin suç duyurusunda bulunmanız ve dava açmanız olacaktır