alp_dedee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes kendince haklı..! Herkes yaşadığını bilir zor mu durumum çok zor o yardım kuruluşlarına bu kadar zorluk çektiğim halde son altı ayda başvurdum artık artık maddi gücümün tükendiğim anladığım zaman gittim başvurdum ve alacağım cevabı göreceğimi de gördüm ayağı kalkmam gerekiyor farkındayım kendimden geçmişim iki tane çocuk için ayağı kalkmam gerekiyor bunu da biliyorum iki senedir bunu söylüyorum sonra arkama dönüp baktığımda daha beter duruma gelmişim hiç bir şey koyamadan devam etmişim şuan önüme koyduğum sıraladığım şeyler var denedik olmuyor var var bir uğursuzluk var bende ya rızkım kesilmiş her şey yakın zaman da bitecek yada her şey yakın zaman da düzelecek arkadaşın dediği gibi herkes kendi derdinde bir iş için gittiğinde dört beş kişinin yapması gereken işi isterler maaşa geldiğinde vermezler agi dersin kalkar derki maaşın içinde sonrası meçhul ondan herkes memur olmak için çabalıyor kadroyu alayım oh burada devlet suçlu evet devlet suçlu özel şirketler bu kadar milleti sömürürken üç yüz memur alımı için beş yüz bin insan başvuru yapar kusura bakmayın her şey devlette bitiyor. Ev su elektrik vs. zaruri ihtiyaçtır bunu herkes bilir ama gel gör ki ev fiyatları asgari ücreti geçmiş bunu bedelini sen ben ödüyoruz.

Vazgeçmeyeceksin kardeşim..! Önce Sabır, Hasbinallah Rızkı veren rabbimdir er yada geç işlerin inşaallah yoluna girecektir.

Cenab-ı Hak, hikmetinin gereği olarak dünyadaki her şeyi bir sebebe bağlamıştır. İnsanların bu sebeplere riayet ederek gayret göstermeleri vaciptir.

“Azmettiğin zaman Allah’a tevekkül et.”

Allah’a tevekkül etmek en doğrusu..