sercanbri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende aynı durumdan muzdaribim bende destek isteyebilir miyim sizden ?
Ben çok çok bilmiş bir kişi değilim hocam sadece tecrübelerimi aktarıyorum, tabiki özel mesaj atarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
registan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yetersiz içerik meselesi şu.
R10da site aanalizegirin oradan sitenizi analiz edin.
İçerik kod oranı %20 denfazla olmalı.
Eğer değilse ssayfalardaki içerik az demektir uzun haber ve Makalelergirmeye çalışın.
Birde içerik kod oranı temaya ggöre değişiyor onedenle kod oranı düşük ve sade temalar seçin
Anasayfayı sade tutmasını istememin nedeni hem bu kod oranını dengelemek hemde googlenin daha kolay reklam verebilmesini sağlamak, eğer arkadaş siteyi vermediyse özel mesaj yoluyla size versin dediğim şeyi görünce anlarsınız site öyle bir siteki aşağıya doğru çektikçe çekiyorsun ve 0 düzen her şey birbirine karışmış. Bu arada tabikide verdiğiniz bilgiler doğru.
haber58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durumla bugün ben de karşılaştım. Dizin / Toplist / Hitlist sitem www.reklam.at 2. defa yetersiz içerik sebebi ile Adsense ye kabul edilmedi. Oysa oldukça iyi bir alexa değeri var ve 650 de site kayıtlı. Anlamadım gitti.
Hocam sitenizde içerik yok zaten size vermemesi çok normal. Yada bir içerik varda ben mi göremedim anasayfa bomboş sağ tarafta reklam linkleri var ? Katagorileri geziyorum satır satır yazılar var.