öncelikle allah sabır versin herkese evet yaşamak zor..anlatılanlar aşağı yukarı herkesin yaşadığı durumlar herkesin başından geçenler kısacası hikayelerimiz aynı senaryo yazarları oyuncular farklı..

mutluluk içinde yaşayan "oooh negüzel para kazanıyorum eziyorum hayat bu be " diyenlere kasap önünde bakan bekleşen kediler gibiyiz

evet çevrede inanılacak, güvenilecek insan sayısı çok az millet paranoyak oldu birbirinden şüphe duyuyor, içimizdekileri geçdim bide dışarıdan gelenler var ülkede ,

psikolojik baskılar , mobbing 'ler almış başını gidiyor millet *********** olmuş kimseye sırtınızı dönemiyorsunuz yaslanamıyorsunuz..

internet ortamını geçtim sokakda telefonda eş dost akrabada dahil birbirini tırtıklıyor..

herkes doktor, hiç hasta yok soracak olursanız.. herkes herşeyi biliyor ama cahilligini kabul etmiyor malesef

işin özü şu sorarsanız ülke bu , hayat bu yaşam bu şöyle diyeceklerdir size

"ya sev ya terket" bunlardan ilki veyahut "Canım sende çok safsın, çok acele ediyorsun du bakalım daha bunlar neki "

kariyer sitelerindeki iş ilanlarına bakın tek ilanda 4 meslegi birden yapan kişileri asgari ücretlerle çalıştırmak isteyenlerle dolu

şehirlerde kiralar euro doviz ile ( kayseri )

SABIR evet şu durumda sıkıntılı herşey ama düzelecektir önce siz inanın

bu kadar kişi akıllı olduğunu düşünüyorsa "ben deliyim"

yada "bukadar kişi deliyse" "bi akıllı benmi kalacagım" bende delireyim .

saygılar..