dostum dikkatlice yazdıklarını okudum Allah yardımcın olsun ancak şunu bil ki bu yaşadıkların geçici bundan emin olabilirsin umudunu asla kaybetme?

Başka şehir'e taşınma önerisini şiddetle öneriyorum İstanbul bence artık çığrından çıktı inan bana mecbur olmasam bu şehirde 1 gün durmam, kiralar, trafik, suç oranı, insanların çıkar için yaptıkları, para hırsı, yükselen rezidanslar avmler bu liste uzar gider, İstanbul'da farkında olmadan ekstra çok masrafın oluyor, içme suyu, ulaşım, lüks hayat yansıması, uzaklık, trafik vs. vs. bunların hepsi farkında olmadan ekstra masraf küçük bir ilde bu oranlar azalacak eğer seni bu şehirde tutan çok önemli birşey yoksa yarından itibaren taşınma planlarına başla bence küçük bir ilde 1400 TL ile çalışsan 600 TL de web gelirin olsa rahat rahat geçinirsin yarın çocukların büyüyecek masrafları artacak bunları da hesaba kat derim ayrıca ülkemizin mülteci politikasını tamamen yanlış bu konuda sonuna kadar haklısın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:44:32 -->-> Daha önceki mesaj 01:41:47 --

ek olarak vaktin olursa umudunu kaybetme isimli filmi izle derim tam senlik olacaktır.