Sen kiminle böyle konuşuyorsun , senin ne haddine böyle bir konuşma tarzı senin gibi kalitesiz kişilerin yapabileceği birşeydir size dersinizi kısa zaman içinde veririz meraklanmayın ozaman anlarsınız saçma sapan olan aslında sizin olduğunuzun sizin teklifinizide istemeyiz sizin gibi adam da bizim kim olduğumuzu öğrenmek istiyorsan kuruma gel gösterelim kimmişiz.
Adam gibi konuşmayı önce ögren sonra gel birşeyler yaz sana ne oldu ne battı birader burada yapılan teklif isteği sana neden bukadar battı onu anlamış değiliz , açıklama da yapma yorumda sizin ne olduğunuz belli bille değil foruma 23 gün önce katıldık teklif istedik diye size soracak değiliz ne yapacağımızı önce haddini bil yoksa haddini bildiririz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:22:20 -->-> Daha önceki mesaj 22:17:25 --
3 yıl 5 ay gibi süredir bu foruma üye olan birinin hiç bir ticari olayı olmadan boş ve avare olarak burada gelip anlamsız yorum yapması saçma ve gerzekçe iş ypmak isteyen güvenilir firmalarla çalışmak isteyip yılların verdiği deneyimle artık düzgün bir iş çıkrmak için iş yapmaya çalıştıgımız için bu teklifi sunduk senin gibi zekası eksikler ancak bu gibi yerlerde ona buna mal mal yorum yazar ( R10 YÖNETİMİNİN DİKKATİNE : YAPILAN İŞİ VE TİCARETİ BALTALAYARAK KARALAMA KAMPANYASI YAPAN xNET ADLI FORUM KULLANICISINI AÇIÇA KONU ALTINDAN ŞİKAYET EDİYORUM )
3 günlük kullanıcıyım Açıkcası dolandırıcılıkmı yaptık , yalan mı söyledik , birinin paraasını mı çaldık , tavuğuna kış mı dedik birdaha gereksiz yorum yazar isen seninle bizzat ben uğraşacağım...
Lütfen gel haddimi bildir bekliyorum
Canım sıkılıyor bu ara zaten bende can sıkıntımı senden çıkartayım
Ben gülerek konuya ima ile yazdım uyardım ha yok sen daha doğrusu sizler bunu güzellikle anlamak istemiyorsanız ona göre konuşuruz
Dalga geçer gibi burda sözde ticaret yapmış gibi aldım verdim ohhhh çok memnunum öyle ilgilendiler böyle yaladılar çok güzel ballandırdılar hiçte acımadı
Derseniz bizde noluyo *** deriz heralde
Bu forumda en ufak hatamızda saçma sapan kurallar bizlerin önüne konuluyorsa ya bu kurallar adam gibi herkese uygulanır yada bu forum çer çöple dolar kendini bitirir
Ne ticaret yaptığımızı dahi profilimdeki ticaret rakamına bakarak anlamaya çalışıp yorum yapıyorsun aklısıra
Bende açıkça şikayet ediyorum bu ve bir önceki açılan sözde ticaret yapılan konuyu şikayet ediyorum bas baya düzmecedir okadar.
Cpanel kaç dakkada kuruluyor diye sorumu sorulur yaaaa

)