Hocam sahibindeni bitirme projesi yerine hayali yazsanız daha iyi olur. Demişsinizki binlerce memnun olmayan müşterisi var. Ama milyonlarca memnun olan ziyaretçisi var
Ne diyeyim ki ben size. Bakış açınızın dar açıyla olması sorunlara çözüm bulmak amacıyla bakmadığınızı zaten gösteriyor. Bir projenin gerçekleşmesi için önce hayal edilmesi gerekir zaten, o bakımdan başlığı dediğiniz gibi yazsam bile ifade edilmek istenen şey aynı olacaktı. Bizim zaten adı geçen şirketten memnun olan müşterilerinden bir beklentimiz yoktu. Bizi memnuniyetsizler ilgilendiriyor.
Bakın şu konuda size hak veriyorum.Dediğiniz gibi milyonların yanında binlerin yanmasının bir önemi olmayan bir dünyada yaşıyoruz.
Konunun açılış tarihine dikkat etmediğinizden eski olmasınında bir önemi yok sizin için yeterki yazmış olalım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:25:22 -->-> Daha önceki mesaj 23:19:18 --
Merhaba,
Konu güncelliğini kaybetmiş, sahibi projeden vazgeçmiş olsa bile 14 sayfa yazı okuduktan sonra yazma hakkını kendimde buldum.
Konu içinde genel olarak;
- Olmazcılar,
- Destekçiler,
ve benim tespit edebildiğim 3 tane somut öneri sunan arkadaş olmuş. Dördüncü somut öneri de benden gelsin -ki ileride belki birinin işine yarar-.
1. somut öneri: İLÇE=>İL=>BÖLGE hiyerarşisiyle tümevarım yöntemiyle sabırla büyüyün.
2. somut öneri: Takas sitesi kurun.
3. somut öneri: Sahibinden'in, emlak, vasıta gibi parçalarından birini koparın.
Benim önerim ise şu: Birkaç ilan kategorisi seçip, ilk mesajda bahsettiğiniz sitelerde yayınlanmış olan ilanları, kendi sitenizden ortak ilan sitesi gibi yayınlayın. Zira, her ilan tüm sitelerde yayınlanmıyor. İlan arayan -biliyorsa- bilinen tüm ilan sitelerini ayrı ayrı taramak zorunda kalıyor. Paraya nasıl çevrilir kısmı üzerine kafa yormak gerek tabi.
Sizin öneriniz de çok mantıklı hocam fakat sahibinden buna müseade etmiyor. Fakat ilan sahiplerinden izinle halledilebilecek bir mevzu