Evet şehir değiştirmeyi düşünüyoruz nasıl olur onuda bilemiyorum daha iyimi daha kötümü şuan bu durumdan kurtulmak için çabalamaktan başka hiç bir şey yapmıyorum tvler sosyal aktivite aile içi çocuk sevmek iki tane çocuğum var bu arada ama inanın onlara bakınca içim acıyor eşim daha önceden çalışıyordu şimdi çocuklardan dolayı çalışamıyor evet devletin bütün kurumlarına tek tek gittim belediye valilik kaymakamlık sosyal dayanışma derneği sadece 4 aylık gıda çeki verildi ve bir daha almak için bir sene geçmesi gerekiyormuş iş kura iki senedir kaydım var kimsenin aradığı yok işsizlik maaşını aldım altı ay boyunca bundan iki sene önce durumum çok zor evet ama bunun sebebleri yine bizleriz bir ülkede asgari ücret ile kira denk ise ve buna rağmen herkes kabul ediyorsa biziz siyaset olarak da söylemiyorum kimse siyaset çekmesin gün geçtikçe daha kötüye gidiyor iyi olmasını temeni ediyorum hiç kimse benim ve benden kötü olan insanların durumuna düşürmesin Allah herkese tavsiyem bir iş yaparken eğer bir adım atıyorsanız on defa düşünün çünkü artık hayat hata kabul etmiyor bu işle ilgilisi ise sonu çok kötü sonuçlar doğura bilir.
Arkadaşlar kod bilgim çok az sadece site alıp düzenleyip satmışımdır sitede sorun çıktığımda kendimce halledebiliyorum kod bilgim bu kadar kendimce daha önceden bu işi sevdiğim için kursuna gitmiştim alt yapısını biliyorum o kadar

Yorum yazan mesaj atan herkese çok teşekkür ediyorum beni dinleyip derdime ortak olduğunuz için