İLETİŞİM
Whatsapp No : +63 938 082 99 48
Facebook :
https://www.facebook.com/webisseturkey
Instagram : korayusl
Seo ve marka çalışması yapıyorum. Şu an görüşmekte olduğum firmanın internet sitesi var fakat benim çalışma yapabileceğim kalitede değil. İstediğim kriterlerde internet sitesi olmasını talep ettim. Sizden de fiyat alabilirsem memnun olurum.
Aşağıda maddeler halinde belirttiğim nitelikler giyim üretimi yapan firmanın internet sitesi için gereklidir. Üretilen ürünler Kiğılı, Sarar kalitesinde olup erkek giyimidir. Ben bu firma için marka değerini yükseltmeleri için çalışmalar yapacağım. Aşağıdaki kriterleri inceleyip fiyatlandırmanızı rica ederim.
İSTENENLER
Projemizde özgün bir tasarım olacak.
İnternet sitemiz responsive olacak.
Site içi navigasyon kullanıcının sitede gezinmesini en kolay hale getirecek biçimde kurgulanacak.
Link yapısı ve içerik yönetimi seo uyumlu olacak.
Mevcut sosyal medya platformları ile etkileşim oluşturulacak. Tasarım bunlar düşünülerek yapılacak.
Ürünler kategoriler halinde teşhir edilecek. Kategorilerde üst içerik alanları bulunacak.
Ürünlerde varyant sistemi olacak.
Geçmiş sezonlara ait ürünler ise arşivlenerek sistemde tutulacak.
E-katalog sayfası bulunacak.
Satış noktalarının; telefonları, adresleri ve harita konumları paylaşılacak.
Blog yönetimi olacak. Blog sayfasında kategori sistemi, yorum ve etiket sistemi oluşturulacak. Spam yorumlara karşı güvenlik kurulacak.
Ziyaretçinin daha önce baktığı bir ürünü bulabilmesi için site içi arama eklentisi oluşturulacak.
Sitemizin xml dosyaları, çeşitli linkleri arama motorlarına eklenmelidir. Bunun için yönetim panelimizde google, yandex, bing vb. arama motorları için aktivasyon alanları oluşturulacak.
Sistem tamamen Türkçe ve Yönetilebilir olacak.
Gelişime açık olarak kodlanacak, ileride ihtiyaçlar doğrultusunda e-ticarete dönüştürülebilecek ve bayi portalı gibi entegrasyonlar oluşturulabilecek.
Hazır tema kullanılmayacak.
PHP ile yazılım yapıyorsanız, ilk tercih ettiğimiz dil olur.
Yazılım firmamızın kendi sunucusunda barındırılacak.
Talep edilirse tasarım ayrıca yaptırılabilir.