furkancelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba, geçen gün 4 bin liralık topladım abime. İşlemci ve ekran kartı tercihiniz gayet iyi performans verecektir. Sistemi ssd ye kurmanızı öneriyorum samsung 750 evo öneririm kaç gb olacağı ihtiyacınıza göre seçebilirsiniz. Windows 7 kuracaksanız professional kurun ultimate gereksiz özellikleri çok olduğundan boş yere bilgisayarı yorar. Kendim gtx 1050ti overclock edition kullanıyorum gayet iyi 1060 ile arasında baya fark var sizin seçiminiz yeterli olur diye düşünüyorum, işlemcide aynı şekilde. Bu sistemi kaldıracak kaliteli bir anakart seçersiniz uygun fiyatlılardan.

Mecidiyeköy bilgisayarcılar sokağında bulduğum çok yardım sever bir abi var. Son iki bilgisayarımı ordan topladım. Büyük bir toptancı var 2 yıl garantili ürünleri temin ediyor çok küçük bir karla tamamen güvenilir. Aynı ürün vatanda 150 lira daha pahalıyken ordan aynısını daha ucuza alıyorum mesela. Bütün parçalarda böyle farklar oluncada genelde 400-500 daha ucuza kapatmış oluyorum. Düşünürseniz pm atın iletişim bilgilerini vereyim kendisinede haber edeyim yardımcı olur
Benzer tarzda benim de abilerim var da, bugüne kadar pek bir faydalarını göremedim İstediğim parçaları getiremeyince kendi kafalarına göre parça getirtip "bu daha iyi yeaaağ" diye tutturuyorlardı. Mümkün olduğunca teknomarketlere ya da dükkanı varsa bahsettiğiniz abinizin oraya uğramak isterim.