bu eklentiyi almayı düşünüyorum ama işe yaramaz diyen arkadaşlar olmuş fayda gören oldumu gerçekten lütfen yazsın ona göre alıcam
arkadaşlar kullanıcı olarak tecrübelerinizi yorumlarsanız sevinirim.
wp subdomain eklentisi alındı sorunsuz kurulum yapıldı ve ücretsiz eklentilerden farklı
sorunsuz alınıp, kendisi tarafından hızlıca kurulum yapıldı.
başarılı ve işlevsel bir eklenti. teşekkürler
1Adet satın aldım. Kurulumu gerçekleştirdi saol
satın alındı, teşekkürler
ben kurabilirmiyim bir iki sitede denemek istiyorum. ama metin bey müsait degil bu ara sanırım ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:23:23 -->-> Daha önceki mesaj 11:16:38 --
merhaba arkadaşlar bende eklentiyi aldım ve gayet başarılı olacagına inanıyorum sonuçta link ve bir iki destek ile sayfalarda rahatça gelecegine inanıyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:15:39 -->-> Daha önceki mesaj 12:23:23 --
http://baytanelektrik.com/besiktas-elektrikci.html
örnek site
Oyun sitem için aldım gayet memnunum. Henüz site yeni ama zamanla etkisini göstereceğine şüphem yok.
Ayrıca satış esnasında ve sornasındaki desteği için
@azatmetin; 'e tekrar teşekkürler
Vallahi ben aldım, kullanıyorum oldukçada memnunum. Özellikle yeni kurulan sitelerde ciddi anlamda faydasını görüyorum.
Eklenti alınmıştır. Hayırlı satışlar...
Arkadaştan 1 adet eklenti alındı. Kendisine teşekkür ediyorum ilgisinden dolayı. Bundan sonraki eklentilerini de sabırsızlıkla bekliyorum.
teşekkürler eklentı alındı kesınlıkle tavsıye ederım
Kendim de kullanıyorum. Eklenti gayet başarılı. Tavsiye ederim. Hayırlı işler kardeşim.
Eklenti alınmıştır arkadaş kurulumu yaptı ve çok yardımcı oldu sağolsun teşekkür ederim.
eklenti alındı. kurulumu yapıldı ve kullanılmaya başlandı.
haydi hayırlısı
eklenti alındı kurulumu sorunsuz yapıp teslim etti tşk