Sevgili Zibildak kardeşim müsadenle 12 yıllık Site geçmişim 10 yıllık Adsense tecrübeme dayanarak sana bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum.
Allaha şükür kazancım çok iyi her ne kadar 2017 yılı hepimiz için biraz kötü geçse de şükür yine.12 yıl önce merakla ve hevesle başladığım sonra mesleğim ve ekmek kapım haline gelen sitelerimi geliştirmek adına kendi el emeğim dışında 12 yıldır hiç bir sitem için Seo çalışması yaptırmadım.Hiç Tanıtım yazısı ya da Baclink satın almadım olanlar Doğal şekilde kişilerin kendi tarafından verilen linklerdi.Ama her gün sitelerim ile ilgilendim en çok bir sitemin üzerine düştüm ve en büyük kazancıda oradan elde ediyorum. Alexa değerim kendi kategorimde hem Globalde hem Türkiye olarak 1. sıradayım.Şu an Free tema kullanıyorum.2 Kere çok güzel ücretli tema adım ancak her ikisinde de kazançlarım dibe vurduğu için Free temada kalmaya karar verdim. Seocu Arkadaşlar lütfen alınmasın ama iteleyerek yükselen siteler çıktığı noktada kalıcı olamadığı gibi aynı hızla İndexler de çok gerilere gidiyorlar. Siz yeterince emek veriyorsunuz bence kendi emeğiniz ile zaten yükselirsiniz ancak bu biraz zaman alabilir ama yerinizi aldığınızda sizin Sektördeki Şirketlerin sitelerini bile geride bırakabilirsiniz. Merak ettiyseniz bana mesaj yazın size sitemin linkini atayım inceleyin ama kimseye lütfen vermeyin. Allah yolunu açık eylesin sabır ve azimle ilerlediğin bu yolda başarıların seni zirveye taşısın
Allah'a emanet ol
Site adresini merak ettim doğrusu