Kadircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani aslında pek bir bilgim yok uygun fiyatlı birşey almayı denemeyi düşünüyorum. Genel kapsamda bir bilgi verebilirseniz sevinirim, ayırca söylemiş olduğunuz foruma daha önce hiç girmedim, sizin sürekli gördüğünüz aşina olduğunuz bir satıcı filan varsa linkini atabilirmisiniz bi bakayım.
Her konuda oldukça güvenilir bir sitedir. Herkes satış yapamıyor. Kimden alırsanız alın problem çıkmaz. Likiti doldurup içeyim, uğraşamam diyorsanız hazır coil atomizer almak zorundasınız. Melo 3 en çok kullanılan üründür. Uzun vadede kâr edeyim amaçlı düşünüyorsanız, tel ve pamuk ile ağız tadınıza ve buhar zevkinize göre ayarlamak için sarımlı coil alacaksınız. Aroma tadını çok daha iyi hissetmek ve az buhar çıkartmak için, kesinlikle Troy alın. Bestbuhar.com'dan alabilirsiniz, Türk yapımı. Yok aroma çokta önemli değil, ben bulut oluşturmak istiyorum diyorsanız, uygun fiyatlı olarak Fodi v2, Serpent Mini gibi atomizerleri tercih edin. Pico mini mod alacaksanız yuvası 22 mm.'dir, aldığınız atomizerin 22 mm. olmasına özen gösterin yoksa çirkin bir görüntü oluşur.

Örnek olarak, 2 cihazım var. Profesyonel kullanım için; Nano VT mod, Fodi v2 atomizer.

Size önerdiğim mod ve atomizer ise şu,