Konu
Opencart Siteye Küçük Bir Düzenleme Ücretli !!!
13-02-2017, 20:03:22
cengizx
Elimizde opencart 2.0.1 sürüm eticaret sitesi mevcut ve sms modülü var e-toplusms.com ait zaten piyasadakiler aynı kişi elinden çıkma sms müşteriye gidiyor sorun yok öncelikle sms tarafında toplu sms lazım ben şu şekilde istiyorum ister toplu sms atabilecem kampanya ws için istersem kişiye özel sms atabilecem onun dışında müşteri kayıt sırasında kayıt olduğu şifre gidiyor ama mail adrersi gitmiyor bir tag eklenecek kargo verildi sms gidiyor takip kodu tagı eklenecek takip numarasıda gitmesi lazım ben sipariş kısmında kodu girdiğimde
Onun dışında 3 adet Adwords dönüşüm kodu mevcut aşşağıda sıralıyorum hepsinin özellikleri yazıyor nereye eklenmesi gerektiği
İlgilenen Kişiler İletişim Numarası İle Ulaşırsa Sevinirim İş Acildir
1 numaralı kod
Google'la Yeniden Pazarlama'ya hoş geldiniz.
Yeniden pazarlama, sitenizin ziyaretçilerinin veya mobil uygulamanızın kullanıcılarının dönüşüm gerçekleştirmesini sağlamak için kullanabileceğiniz en etkili AdWords özelliklerinden biridir. Web sitenizin ziyaretçilerine veya uygulamanızın kullanıcılarına, özellikle onlar için oluşturulmuş yeni bir mesajla ulaşmanıza olanak tanır. Bu potansiyel müşteriler İnternet'te gezinirlerken ilgilerini kolaylıkla çekebilir ve satış gerçekleştirmek üzere kolaylıkla sitenize veya uygulamanıza geri getirebilirsiniz. Mesajınız, bu ziyaretçiler Google Görüntülü Reklam Ağı'ndaki diğer sitelere ve uygulamalara göz atarken veya Google'da arama yaptıklarında gösterilir. Yeniden pazarlama, sitenizde veya uygulamanızda kullanıcılarla kurduğunuz ilişkiyi devam ettirmenin etkili bir yoludur.
Yeniden pazarlamayı etkinleştirmek için yapmanız gereken basit ancak önemli birkaç işlem vardır:
Mobil uygulamanızda veya web sitenizde yeniden pazarlama ayarlarını yapın
Yeniden pazarlama program politikasını inceleyin
2 numaralı kod
Aşağıda, Sipariş dönüşüm işlemine ilişkin Google AdWords Dönüşüm İzleme
kodu yer almaktadır. Bu dönüşümü izlemeye başlamak için kodu kopyalamanız
ve izlemek istediğiniz sayfanın kaynağına yapıştırmanız gerekir. bu siparişi tamamladığında yönlenen sipariş alındı sayfasına eklenecek
3 numaralı kod
Aşağıda, Sepet dönüşüm işlemine ilişkin Google AdWords Dönüşüm İzleme kodu
yer almaktadır. Bu dönüşümü izlemeye başlamak için kodu kopyalamanız ve
izlemek istediğiniz sayfanın kaynağına yapıştırmanız gerekir. buda sepette ürün kaldı almadan gitti o sayfaya eklenecek