furkancelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar uzun zamandır düşünüyorum, güzel bir domainim var.

wordpress kurup sade bir tema ile filmleri vk, openload gibi yerlerden kodları alarak eklemeyi düşünüyorum.( yani filmler benim sunucumda olmayacağından sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum. )

Yasal yönden sıkıntıları nedir? Kaldırılması gerektiğinde mail atıyorlar, 3 iş günü içerisinde kaldırırsan sıkıntı olmaz diyorlar doğru mu?

Tecrübeli arkadaşlardan fikirlerini almak istiyorum bu projeye girilmeli mi?
2-3 ay önce ben de açmıştım günlük 500 - 600 tekil hite geldi sattım sonra uğraşması bayağı sıkıntılı indir düzenle tekrar yükle vs. Düzgün bişiler yapmak istiyorsan bence vk openloada bulaşma özel player kullan ben drive yüklüyordum filmleri. Türk filmleri çoğunlukta telif mailleri geliyor, mailleri günlük kontrol edip filmleri kaldırıp geri gönüş yaparsan sıkıntı olmaz.

Bi ara sinema tv de yabancı bi film yayınlandı daha bi ülke söylemişlerdi orda hiç yayınlanmamış bile, yayına aldım ben de kanalın logosu filan vardı filmde. Filmin kanaldaki gösterimini iptal ettiler 2-3 kişi birden mail attı, filmi kaldırıp mail attım teşekkür maili attılar geri mail trafiğini kontrol ettikçe kolay kolay sıkıntı olmaz. Hevesim, paran ve sabrın varsa girmemen için sebep yok. Bir çok film sitesi var ama rekabet edilmicek bir alan değil bence.