Prostavaryo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mail ile iletişime geçebilir misiniz lütfen: fastestcache@gmail.com

1-2 ay olduysa geri ödeme yapabiliriz: fastestcache@gmail.com

+200.000 ücretsiz ve 9000+ ücretli kullanıcı var. Böyle seviyesiz mesaj atmanıza gerek yok. Ücretli-ücretsiz herkese zaten yardımcı oluyoruz. Buna tüm forum şahit. Varsa bir hata çözeriz!
Seviyesiz derken? Dostum bu eklentiye para verdim aldım, 3 gün oldu, eklenti çökmüş durumda, öncelikle Cuma günü bütün gece sitem bunun yüzünden ulaşılamaz hale geldi. FTP'den girip eklenti klasörlerinin ismini değiştirerek etkisiz hale getirince düzeldi. Cumartesi sabahı hiçbir kızgınlık ifadesi içermeyen bir mesaj attım buraya, "Epeydir sıkıntısız kullanıyordum ama sabah kalktım site paneline girerken PHP kod hatası veriyor, eklentiyi (normal ve premium olanı) sildim düzeldi,sonra tekrar yükleyeyim dedim ama bulamadım" diyerek.

O günden beri de bekliyorum, şimdi de herhangi bir hakaret etmeden aldığım ürünle ilgili merak ettiğim şeyi soruyorum. "Eklenti patlamış durumda" lafına mı bozuldunuz? Ama öyle, ne yapabilirim, her şey harika, elinize sağlık mı diyeyim?

Kaldık yine bedava cache eklentilerinin eline, durum bu, yazmayalım mı?

Bir müşteriniz olarak seviyeli şekilde soruyorum o zaman: eklenti çalışmıyor, neden böyle oldu, çözümü nedir, bu konuda bir açıklamanız var mı?

"Varsa bir hata çözeriz!" demişsiniz son olarak, buyurun çözün, bekliyorum.