mekantron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7plus 32gb yeterli olur film depolamiyorsan telefona plusda cift kamera olmasinin öle ahimşahim bi özelligi yok ram yüksek biraz 7ye göre birazdaha akişkanlik katiyor ayrica pil bence kendi kararimca 7ye göre daha iyi derecede bu hususlar dişinda inan bişey yok bitek ekran boyutu
evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İphone SE 64 gb kullanıcısıyım. Alırken bana 4" ekran mı kaldı bu devirde diyordu arkadaşlarım. Birisi note 5 kullanıyor diğeride ip 6s+ spora çıktığımızda 2si de telefonu yanına almadı Ben kıyafetin cebine attım telefonun varlığı bile belli olmuyor.

Yok pili küçük, yok şarjı fazla gitmez falan bir ton laf. Ama şarjın az gittiği falan yok biraz yoğun kullanımda 1 gün rahat, normal kullanımda 2 günü zorluyor. Ki bildiğim kadarıyla SE nin pili diğer modellerden daha küçük 6s,7 vs. Tabi bunda ekranın 4" olmasınında etkisi var.

Sırf pil uzun gidecek diye telefonu büyütmeye gerek yok. Kürek gibi telefon taşımayın üzerinizde. Ha ekran boyutu büyük olmalı derseniz tamam alın.

Hafıza olayına gelirsek: uygulamalar,kamera çekimleri vs. iyi yer tutmaya başladı. Nihayetinde 4K video çekebilen telefonlardan bahsediyoruz hafıza dolmasın diye 4K çekebilen kamerada gidipte 1080p video çekemem kimse kusura bakmasın. Düşük hafızalı telefonlarda da sık sık telefonu boşaltmakla uğraşılmaz. 32 gb şuan için iyi güzel yeterlidir ama şuan için iyi sıkıntıda bu zaten. İleride uygulamaların nereye gideceği belli değil, işletim sistemi güncellemeleri ile bize ne kadar alanın kalacağının garantiside yok. 32 gb bir kaç seneye şuan 16 gb ın gördüğü muammeleyi görecek.

Hafıza yetmemeye başladığında yok uygulama önbelleği temizleme yok hafızada yer açmanın püf noktaları diye haberleri,makaleleri bol bol oku işin yoksa. Bu tür kıl tüy işle uğraşacak olsam zaten iphone almazdım android te devam ederdim.

Şahsen bütçem ip 7 128 gb a ve aynı bütçe ip 7+ da 32 gb a yetiyor olsaydı direk ip 7 128 gb alırdım. Bu kişisel tercih meselesi. Ben gece yorgunluktan yatacağım yeri şaşırıyorum birde telefon hafızasıyla uğraşamam
beraterylmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son apple zamları gelmeden önce iphone se 16gb aldım. Hafızası çok rahat yetiyor bana. Müzik, fotoğraf, uygulama her şey kullanıyorum. Çok memnunum. Önceden de 2 ayrı android telefon kullanmıştım.
Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence verilmez 4-5 bin lira bana göre cok yüksek para.En son para harcayacağım yer telefondur.Verilen paraya günah.
neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olsam o fiyata öküz alırım.

Yorumlariniz icin tesekkurler
Benim aklim hala 7 plus ta.
Bakalim tekrardan bakacagim telefonu yakindan inceleyecegim.