Arkadaşlar merhaba,

Kişisel bir web sitesi açmayı düşünüyorum. Yalnız site yapımını ben üstlenmeyeceğim çünkü uzaktan yakından hiçbir bilgim yok nasıl yapıldığına dair.

İsimtescil.com sitesi üzerinden domain satın aldım. Yalnız siteyi aktif kullanılabilir içerik eklenebilir hale getirmek için Hosting almamız gerekiyor sanırım şimdi bu site üzerinden Hosting almamı tavsiye edermisiniz yoksa GoDaddy gibi bilindik bir firmadan mı Hosting almalıyım ?

Domain farklı, hosting farklı siteden alınabiliyor sanırım bu bir problem yaratır mı ?

Diğer soruma gelecek olursak wordpress, linux, windows bunlardan hiçbirisini anlamadığım için hangisini satın almalıyım ? Kişisel bir web sitesi düşünün sitede youtube üzerinden eklenmiş videolar yer alacak, fotoğraflar, metinler olacak ve arka planda müzik çalacak sitenin database'ine çok yüklü bir miktar da yükleme yapılmayacak genel olarak farklı sitelerdeki yüklemeler bu siteye entegre edilecek sadece.

Bunları göz önünde bulundurarak ne almam gerekiyor hangi paketi seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim. Sitenin herşeyini aldıktan sonra bir kaç ay sonra tasarımcıya yaptırılacaktır ama bundan önce herşeyi alıp kendi uğraşlarımla siteye birşeyler eklemek yapım aşamasındadır sayfası yapmak istiyorum.