Çaylak değil profosyonel olarak bu işi yaptığımızı mesajımızı okuyan herkes anladı bir sen anlayamadın. Adsense koyulmayan heleki 2 gün önce alınıp satılmaya çalışılan siteye tabiki şüphwyle yaklaşılacak. Site alan herkes analytcse bakmak ister buda zaten anahtar kelimeleri görebileceği anlamına gelir bilmiyosan bunu öğren. Elbetteki herkes hangi kelimelerden hit geliyor inceleyecek verdiğin grafik sadece hit grafiği ben sana 100k hitli grafiği koyayım gel sen bir printe bakarak site al. böyle site alanlar hergün dolandırıldım diye burda ağıtlar yakıyor. Sen böyle bir grafik yeterlidir site almak için diye düşünüyırsan bende sana çıkartayım aynı grafiklerden gel al siteyi sonrada yok site istediğim gibi çıkmadı diye ağlama burda. 1k hitli siteye rakipten bahsediyorsun bence kendini daha fazla kasma burda mesajımızı okuyan herkes nedemek istediğimizi anlıyor ama yaşça çok çok büyük olan sen bir türlü anlayamıyorsun. Traderımıza bak orası tecrübedir sen bizden 5 yaş büyüksündür ama senden 10kat daha tecrübeli olduğumuz bu işte açık. Daha fazla muhattap olmayacağım senle çünkü anlamıyorsun
analytcste
(not provided) denen bir kavramın yıllar önce geldiğini ve sadece açılış sayfalarından tahmin yapabileceğini sanıyordum ben. Ya çaylak çaylak konuşuyon hala. Ben sana analıtıcs ıle ılgılı birşey demedim ayrıca webmaster toolstan bilgi istemene kızdım. Benim kastığım birşey yok ama sen yaptığın şeyin hala hata olduğunu anlamakta diretiyosun. Ne yapayım senin traderini tanıtım yazısı alıp satmayla benden üstün olacaksan ol. Sen piyasada yokken ben ticaret yapıyomuşum işi yine .idik yarışına sokuyosun Screen koymamda ne günah var son 6 aylık trafık, kaynak, oturum yuzdelerını vs vs koymusum isteyene zaten veriyosun analıtıcsten yetkiyi. Ama sen ha hü haa aa diye atlayıp anahtar kelimeleri ver die msj atıyosun. Ya tamam sen haklısın sen tecrübelisin ben güvenilmez biriyim traderlerden bakabilirsin herkes öyle demiş