Hocam tercümanlıkla pek para kazanabileceğimi zannetmiyorum çünkü Türkiye için zaten aşırı derecede çeviri yapan (yeminli tercüman dahilinde) siteler var.
Hocam ingilizce içerikler için site tavsiyenizi aldım (üstteki arkadaş ile birlikte). Kaliteli içerik üreterek hit kazanmayı deneyeceğim.
Hocam fikrinizi dikkate aldım, teşekkür ederim.
Hocam tutacağını zannetmiyorum muhtemelen hali hazırda siteler mevcuttur ama fikriniz için çok teşekkür ederim.
Fikrinizi dikkate aldım, teşekkür ederim hocam
moz.org mantığını bilmiyorum hocam araştırayım, teşekkür ederim
Dikkate aldım teşekkür ederim hocam
Teşekkürler hocam dikkate aldım
Gideceğim okul: ILAC (International Language Academy of Canada)
Gideceğim Süre : 29 hafta gibi bir süre.
Okula vereceğim ücret: CAD$ 5945
Kayıt Ücreti: CAD$ 125
4 hafta kalacağım başlangıç için homestay(aile yanı konaklama) : CAD$ 900
Konaklama yerleştirme ücreti : CAD$ 195
Toplam: CAD $7.165,00
Duruma göre isterseniz uzatabilir, isterseniz kısaltabilirsiniz. 4 hafta aile yanı kalmaktan sonra arkadaşlarımla eve çıkacağım çok daha ucuza geliyor. Ek olarak çalışma izni olmadan bahçe temizleme kar temizleme tarzı işlerle yemek ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
Uçak biletinizi skyscanner dan alabilirsiniz daha ucuza gelecektir. Aktarmasız uçuş olarak air canada tavsiyemdir. Daha ayrıntılı bilgi, aklında soru sormak isteyenler skype adresimi de verebilirim, ciddi olanlar gelme konusunda iletişimde kalırsak Toronto'da beraber bir çay kahve içeriz
not: bir aksaklıktan dolayı bugün gidecektim fakat ertelemek zorunda kaldım uçak biletimi. 25 inde gidiyorum.