onetwo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başvuru ile ilgili bilgi, dil okuluna ne kadar ücret vereceğin ve ne kadar para ile gideceğin ile ilgili bilgi verebilir misin ?
Hocam en alta yazacağım.
Para kazanma konusunda ise İngilizce öğrenmeye başlayınca ingilizce tercümanlık veya ingilizce site açabilirsin.
Hocam tercümanlıkla pek para kazanabileceğimi zannetmiyorum çünkü Türkiye için zaten aşırı derecede çeviri yapan (yeminli tercüman dahilinde) siteler var.
DeepSubjecT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemşehrim hayırlı yolculuklar. Çok klasik olacak fakat hazır dil okuluna gideceksin, dilini geliştireceksin. Güzel bir sektör belirleyip, ingilizce içerikler ile kazanç elde edebilirsin diye düşünüyorum.

Bir tanıdığın adsense hesabı olmadığı için yeni açtığı sitesine kodlarımı ekledik, 1500-2000 reklam gösterimi alıyor ve yaklaşık 10-15TL arası bırakıyor. Ki site oyun sitesi olduğu için TBM'ler diğerlerine göre daha düşük. Naçizane tavsiyem dediğim şekilde bir site açman.
Hocam ingilizce içerikler için site tavsiyenizi aldım (üstteki arkadaş ile birlikte). Kaliteli içerik üreterek hit kazanmayı deneyeceğim.
okutan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanada kültürünü öğrenip bir web sitesi aç, AdWords reklamları ile destekle. Beş yatırıp 15 kazan.
Hocam fikrinizi dikkate aldım, teşekkür ederim.
F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilan sitesi aç kanadaya ilan scriptini al
Hocam tutacağını zannetmiyorum muhtemelen hali hazırda siteler mevcuttur ama fikriniz için çok teşekkür ederim.
WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelirken yanında cep telefonu elektronik eşya getirmeye çalış
Fikrinizi dikkate aldım, teşekkür ederim hocam
WebRelax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücret ne kadar olacak dil eğitimi için?
Kalacak yer + dil okulu ücretleri hakkında bilgi alabilir miyim?
phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
usta bunu bende merak ediyorum.
En alta yazacağım hocam.
Bakarsın duruma göre r10 kanada şubesi açarız. bizi bu konuda bilgilendirmeni isterim.

Ayrıca ingilizce eğitimi ise moz.org takip edip siteler açman yeterli. parayı bence çok dert etme
moz.org mantığını bilmiyorum hocam araştırayım, teşekkür ederim

DeepSubjecT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemşehrim hayırlı yolculuklar. Çok klasik olacak fakat hazır dil okuluna gideceksin, dilini geliştireceksin. Güzel bir sektör belirleyip, ingilizce içerikler ile kazanç elde edebilirsin diye düşünüyorum.

Bir tanıdığın adsense hesabı olmadığı için yeni açtığı sitesine kodlarımı ekledik, 1500-2000 reklam gösterimi alıyor ve yaklaşık 10-15TL arası bırakıyor. Ki site oyun sitesi olduğu için TBM'ler diğerlerine göre daha düşük. Naçizane tavsiyem dediğim şekilde bir site açman.
Dikkate aldım teşekkür ederim hocam

Monolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kar küreme işi yap Sürekli kar yağıyor memlekete evlerin önü tıkalı, saatine 20 dolardan 5 saat takılsan 100 dolar.
Teşekkürler hocam dikkate aldım

Gideceğim okul: ILAC (International Language Academy of Canada)

Gideceğim Süre : 29 hafta gibi bir süre.
Okula vereceğim ücret: CAD$ 5945
Kayıt Ücreti: CAD$ 125
4 hafta kalacağım başlangıç için homestay(aile yanı konaklama) : CAD$ 900
Konaklama yerleştirme ücreti : CAD$ 195

Toplam: CAD $7.165,00

Duruma göre isterseniz uzatabilir, isterseniz kısaltabilirsiniz. 4 hafta aile yanı kalmaktan sonra arkadaşlarımla eve çıkacağım çok daha ucuza geliyor. Ek olarak çalışma izni olmadan bahçe temizleme kar temizleme tarzı işlerle yemek ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Uçak biletinizi skyscanner dan alabilirsiniz daha ucuza gelecektir. Aktarmasız uçuş olarak air canada tavsiyemdir. Daha ayrıntılı bilgi, aklında soru sormak isteyenler skype adresimi de verebilirim, ciddi olanlar gelme konusunda iletişimde kalırsak Toronto'da beraber bir çay kahve içeriz

not: bir aksaklıktan dolayı bugün gidecektim fakat ertelemek zorunda kaldım uçak biletimi. 25 inde gidiyorum.