Çaylak dediği biziz ama arkadaş heralde çaylak arıyorum yazsaydı daha iyi olurdu.

Bir site düşünün 1k hiti var ve adsense geliri var mı belli değil.
1 k hitli sitenize adsense koyup gelirini ölçmezmisiniz?
Evet ölçmeyebilirsiniz Neden? botlarla hit kasarsınız siteye adsenseden banlanacağı için adsense koyamaz ve 1k hitli siteyi adsense geliri ölçülmedi diye satmaya çalışabilirsiniz.
Düşünün 2 bin liraya site alacaksınız 1k hitin nerden geldiğini öğrenmeye hakkınız yok, anahtar kelime sıralamasını bilemezsiniz, analytcs inceleyemezsiniz. Öğrenmek için detay istiyoruz cevap alıyorsan böyle al işine gelirse. başkaları site adını bile vermeden satıyormuş.muş ta muş. Özel bir alan olur alanında tektir kopyalanmasını istemezsiniz dedik tamamda site teknoloji sitesi yani milyon tane örneği olan bir site Anahtar kelimeleri öğrenmek için kurnazlık yapıyormuşuz arkadaşın . 1k hitli bir teknoloji sitesinin anahtar kelimelerini öğrenerek büyük bir vurgun yapacaktık ama arkadaş dedektif gibi hemen bizi yakaladı. kendisine 100k hitli sitelerinde anahtar kelimesini verdik ama darıldık bir teşekkür bile etmedi.
Arkadaş ilk defamı site satıyor bilmiyoruz ama biz 50 defa site satın aldık en az. Anahtar kelime incelemezseniz sonunuz bu konudaki gibi olur https://www.r10.net/sikayetim-var/169...bulamadim.html Arkadaşında belliki bir sıkıntısı var anahtar kelime istediler diye satış konusunu kapatmış çok ilginç gerçekten. Çok çaylağız demi herkes okusun görsün kim çaylak kim değil