Öncelikle şunu belirtmek isterim.Tam katılamıyorum. Google artı puanları anlık bana göre vermiyor(Çok şüphem var)! Algoritma linklerin değerini kendim testlerimde sadece benim düşünceme göre 3 günde 10 günde 60 günde değerini veriyor. (Başka sitede aynı durum söz konusu değil. Verdiğim zamanlar bir çok etmene bağlı.Kısaca bağımsız.)
Burada geç gelmesinin en büyük nedeninin algoritmanın çözülmesini istememesi ve hangi linklerden değer geldiğinin webmasterler tarafından bilinmesini istemiyor Google.
Tekrar iyi forumlar.
Google bu anlık olayını ilk açıkladığı zaman, radmin'in konuyu açtığı tarihlerde 2 hafta içinde eklediğim linkleri add url yaptığım anda 1 dk içinde sıralamaya sokuyordu kelimelerde. Ama sonrasında ne olduysa, şu 1 aydır google anlık olarak yansıtmıyor, hatta google donmuş bile diyebilirim, linkler bile işe yaramıyor, bekletiyor. Mozcast'in 50 -55 lere algorununda 2. çizginin altına inmesi gerekiyor, o zaman eklenen linkleri anında algılıyor ve kelimeyi hemen dizine sokuyor.
Bence google ne kadar güncelleme yapsada, hala yeni sistemi test ediyor düşüncesindeyim, belkide hala bir karar vermediler, devam mı edelim böyle diye. Sürekli bişeyler deniyo, hadi hayırlısı..