Benim bildiğim TBM x Tıklama sayısı olmalı.
0,05 x 68 = 3,4 TL yapar senin niye böyle anlamadım.
Arkadaşım gösterim sayına rağmen tıklama almaman normal,çünkü reklam dizilimin tıklama üüzerine kurgulu değil..
Temanda mobil olarak baktığımda reklamlar en alta ve içerikten uzak kısımlara gidiyor..
Özellikle mobil kısım için iyileştirm yaparak hem tık başınızı hemde tıklama olasılığınızı artırırsınız...
Hocam sitenize girerken uyarı aldım. ''Yalnızca güvenli içerik görünüyor risk nedir?'' Bence sitenizi virüs taramasından geçirin. Bundan kaynaklı olabilir.
Bu tarz siteler talepten çok daha fazla olduğu için çok yüksek tbm olmaz.
Reis raporların çok tutarsız. Sen iyisimi performans raporlarından bir kaç gün öncenin raporlarını göster bize. Madem yardım bekliyorsun aynı zamanda yardım da etmelisin. Reklam bazında göster ki biz de az çok yorum yapalım.
bilgi sitesinin tbm si pek yüksek olmaz.
ek olarak, reklam yerleşimin çok kötü... yukarıya iki tane reklam atmak yerine birini yazı içinde en başa ekle derim.
Yazı içi reklam eklemek istiyorsan, en kolay yöntemi manuel eklemektir..: )
Makaleni yazarken konunun neresine eklemek istiyorsan kodları yerleştir..
Bu alana kesinlikle reklam koymalısın ilk temadan daha iyi bir reklam yerleşimi olur..
İkinici önerim makale ortası reklam alanı kesinlikle aç makalelerin çok uzun...
gerçekten bu rakamları görünce deli oluyorum...bende reklam yerleşimi on numara ama tıklama yok!
Hocam
116 tıklaman var ve 0,05 tbm var. Çarptığında 5,8 tl eder ki senin 1,19 tl yazıyor.
226 tıklaman var ve 0,07 tbm var. Çarptığında 15,82 tl eder ki senin 4,10 tl yazıyor.
Bence sorun adsense'in güncellemesi ile alakalı. KAzançları geç yansıtıyor olabilir mi?
Ortada matematiksel hata var.
Bir haftalığına farklı bir firmaya geçiş yapın. Onun gösterim ve tık performansına bakın. Ben admobda bunu denedim(android uygulaması) ve inanılmaz fark gördüm. Tabii bu ocak ve bu şubat ayı için. adsense bu yeni yılda inanılmaz bir iş çeviriyor ama anlamış değilim.
Arkadaşlar konuyu güncelledim, malesef kazanç düzelmedi.
Reklam yerleşiminde iyileştirilmeler yapıldı, fakat kazanç hala yerlerde.
Önerebileceğiniz firma var mı blogspot kabul eden?