Biri diyor backlink aldım gerileri, diğeri sakın backlink almayın diyor her kafadan bir ses, afaki söylemlerden öteye geçmiyor yorumlar. Sonuç? sıfır.

Sitenin içeriği ne?
Nerden link aldın da geriledi?
Kaç adet aldın geriledi?
Nasıl aldın? keyword mu marka mı?
Hangi oranda aldın?
Aldığın sitenin kalitesi ne?
Hangi sıklıkla aldın?

Bunları biz biliyor muyuz ? hayır. Neden altı boş yorumlarla, belki de hislerinizle yanlış yönlendiriyorsunuz milleti galeyana getiriyorsunuz. Açıkla hocam yukarıdaki soruları ondan sonra insanları link alıp almama konusunda uyar ki faydalı olabilesin

Konuyu açan arkadaş backlink çalışması yapmadan gerilediğini söylüyor zaten. Belki doğru düzgün backlinki olmadığı için geriledi?

Bir şeyler ters gidiyor ancak kendimden pay biçtiğimde kaliteli backlinkin önemi aynı zamanda link aldığın sitenin içerikdaş olması başlıca gereksinimler olarak görüyorum.

Adamın chat sitesi var haber sitesinden tanıtım alıyor ne kadar etkili bir referans olabilir? Google gibi düşünelim biraz belki çözüm buluruz. Ben içerikdaş sitelerden link veriyorum üstelik yoğunlukla footer şuan için gerileme yok.

Yaptığım iş: link verdiğim siteleri güncel tutmak, benzer içerikten link almak.

Herkes yaptığını anlatırsa sonucu iyi veya kötü olsun, buna göre yol haritası çizer, hatalarını eksiklerini görür herkes yol alır. Hem böylece birbirimize faydalı oluruz.

Artık R10 da böyle içi boş yorumlar görmek üzüyor beni