Merhaba arkadaşlar. Sizlere Instagram Otomasyonunu Tanıtmak İstiyorum...
Özellikler:
1- Instagram Hesabınız'ı Otomatik Organik Kasabilirsiniz.
2- Belirlediğiniz kişinin son takipçilerini veya takip ettiklerini belirlediğiniz miktarda takip edebilirsiniz.
3- Takip ettiğiniz kullanıcıları takipten çıkabilirsiniz.
4- Anasayfa'yı otomatik olarak beğenebilirsiniz. (Bu sayede etkileşiminiz artar)

Neden Almalıyım?
1- Sistem tamamen instagramı hedef alarak 2017 apileriyle yazılmıştır.
2- Sunucunuzu yormaz.
3- Stabil bir şekilde çalışır.
4- Etkileşiminiz artar

Peki Resimler Nerede?

ANASAYFA:

HESAP AYARLARI:

TAKİP BÖLÜMÜ:

UNFOLLOW BÖLÜMÜ:

ANASAYFA LİKE BÖLÜMÜ:

CRON BÖLÜMÜ:

Youtube Video:
https://www.youtube.com/embed/9Y1RMN19Vts

Her şey İyi Güzel de Fiyatlandırma Nasıl?
Fiyatlandırma masa üstü programları gibi aylık olarak değildir. Sınırsız kullanım ve açık kaynak kodlu PHP yazılımı oldukça uygun bir fiyattan vereceğim. Hem bütçenize uygun hem işinize yarayacak. Fiyatı sadece 150 (SATIŞ KAPALI)

Onu bunu bırak destek var mı destek?
Scripti satın alan herkese sınırsız destek verilecektir. Script'i satın alan kişiler güncellemeleri hiç bir ücret ödemeden alacaktır.

Kampanya Yok mu?
Birde sizin için kısa süreli bir kampanya yapalım o zaman R10 Alıcılarına Script 100 'den verilecektir. (SATIŞ KAPALI)

İletişime Nasıl Geçeceğim?
Özel mesaj yollarsanız skype'ten görüşebiliriz.

Referanslar:
UtkuTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi güvenilir, ilgili ve her dakika destek veren biri. Bu güzel alışveriş için kendisine teşekkür ediyorum. Sistem sorunsuz...
Muratyagis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet satın alınmıstır. güvenilir kullanıcı güzel yardımcı oldu
HaKHaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilgili bir satıcı
kgul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet sistem alındı ellerine sağlık kurulumu herşeyi kendisi halletti yakın zamanda multi account u da halledeceğini ve ücretsiz olacağını da söyle bildiğiniz harika bi yazılım ve ürünü mükemmel işleyen bi sistem alacağınızdan emin olabilirsiniz. Telefonuna kadar verdi sağolsun herhangi bir sorunuzda diyerek gönlümü de kazandı. 10 / 10
legops adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sunucudan kaynaklanan sorunu tesbit edip duzenlemesini sagladi. Kurulumu gerceklestirdi whatsapptan destek verdi arkadas hayirli satislar diliyorum kendisine.