phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarılı bir siteymiş gerçekten.
vvhy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kozmetik sektöründe öyle çok bir sitede yok... Alıcı değilim ama sitenin adını merak ettim.
Maa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site çok başarılı bir site. Umarım hak eden alıcıya ulaşır.

Teşekkürler iyi dilekleriniz için hayırlısı olsun

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:18:27 -->-> Daha önceki mesaj 21:13:16 --

ceceomer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı satışlar. E-Ticaret geçmişi olan ve yatırım yapmak isteyen biri için kaçırılmayacak fırsat. Umarım satan ve alan için hayırlı olur. Kolay gelsin.
inşallah alan kişi için hayırlısı olur.

genxer34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı satışlar diliyorum. Yanlış anlamayın lütfen site adresini bilmeden değerlendirmek oldukça zor görünüyor.
Site adresi için ofisime gelip birer türk kahvesi içebiliriz. Kahveler bizden hesap ödetmeyiz

Monolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Babama ev mev ne varsa sattırıp alasım geldi, hayallerimdeki iş Sitenize talip olamam ancak bu alanda gençlerin önünü açacak fikirlerinizi paylaşacağınız bir platform olursa mutlaka takip etmek isterim.

Hayırlı satışlar.
Merhabalar ; inanın hikayesini anlatsak çalışmamızın istikararını anlatsak film bile yapabilirler . çok emek insanların dalga geçtiği bir dönemde git işine gücüne bak dediği ve bana güldüğü dönem de ( devlet memuruydum ) memurlugu bırakıp bu işe inançlı bir şekilde yürüyüşümde kimsenin arkamda olmayışı . Ve netice itibariyle çok iyi şartlarda bir hayata kavuştuktan sonra insanların bakış açısı ve düşüncelerinin değişmesi gerçekten kitap olucak hatta film olucak bir hikaye

f3lix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site adresini pm alabilir miyim
Site adresini pm ile vermiyorum kusura bakmayın ofisimde yüz yüze görüşme esnasında paylaşabiliriz.