bi eleştiri getirirken ön yargılı olmayın hocam öncelikle teşekkür ediyorum veriğiniz cevaplardan dolayı biz o oyun dosyalrını ben bi firrmada çalışıyorken aldık yani şahsıma ait birşey değil vergiyide veriyoruz faturrayıda kesiyoruz beklentiyi karşılamadı maliye ilk defa olduğu için uyarı da bulundu şanslı adama denk gelmiş yani şimdi benim bunu şikayet etme nedenim uyarı aldığı halde hala satışlara devam ediyor ben bu vatandaşa ciddi birr ceza aldırmak için elimdden gelenin fazlasını yapacağım yani işimi gücümü bırakıp bununla ilgileneceğim pazarrtesi günü zaten tüm kanıtlarıyla gidiyorum şikayete zaten 2014-2015 yılına bizzat ödeme yapmıştım ozamanda fatura vs. yoktu tüm hesaplarının incelenmesi için gerekli işlemleri başlatacağım maliye yine uyarmakla yetinirrse ki bu imkansız ama olduda birşey olmadı diyelim bakanlığa kadar yolu var tabir-i caizse ortalığı ayağa kaldırırım valla
Maliye'ye tekrar şikayet edin. Sonucu konu'dan bildirin merak ettim bende.
Uyarı yapmaz maliye. Neyse cezası dibine kadar inceler ve keser. Sen git tekrar şikayet et. Vergi vermediğini düşündüğün başka kişiler varsa onları da şikayet et. Bu ülkede vergi vermeyen, vergi vermekten kaçanların hepsi bizim sırtımıza yüktür.İspiyonculuk olarak adlandıranlar da olabilir. Bu konuda kimseye kulak asmayın. Ad soyad, adres yada banka hesap bilgisi varsa yeterli olacaktır.
Mantığınıza göre R10'net forumunun %99'unu maliyeye şikayet etmemiz lazım. İtraderlerinizdeki ticaretlerin vergisini ödemediyseniz sizde bu kitleye dahil oluyorsunuz.
Youtube,Adsenseden aylık 3-5k Kazananlar var kimsenin şirketi'de yok.
Bence vergi ödeme olayı Yıllık belli bir rakam kazancın üstündekiler için geçerli olmalı.Yoksa Aylık 1k TL kazanan birisi nasıl vergi ödesin.
Sırf Şirketin sabit gideri zaten Aylık 1K TL üstünde tutuyor