Benim deuzun zamandır yaptığım kombinasyonlar ve uğraşılar sonucu olayın can alıcı görselde bittiği kanatine vardı. aynı sayfadan aynı hedef kitle ve bütçeye sahip farklı görseller çıktım. ve aralarında uçurum fiyat farkları olduğunu gördüm. benim sattığım ürünün hitap ettiği özel bir kitle yok mesela. bu yüzden sürekli bi kitle değişimi yada fiyat-bütçe ilişkisi yada görsel değişimi vs uğraşındayım. bi yöntem buldum mesela ilk zamanlar işe yarıyordu ama şu an yaramıyor sanırım facebook bu açığıda kapattı. sayfam ile ilgisi olmayan ama bütün kitlelerin hemen zıplayacağı ilgi çekici bir resim paylaşıp onu reklam çıkıyordum düşük bütçe ile. reklam iyice oturunca 0.01- 0.004 e kadar güzel bir etkileşim ücreti veriyordu facebook. sonra reklamı düzenleme ayarına girip sattığım ürünün resmini koyuyordum o görsel yerine. benim sattığım ürün normalde yüksek çıkar hep 0.05 gibi. ama bu metod ile 0,01 den devam ediyordu uzun süre. şu aralar çok kısa bir zamanda fiyat hemen yükselip yine eski halini alıyır.