Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oyunları favorilere ekleme tamam da, üyelik cidden gerekli mi sizce hocam ? Bende bunu uzun uzun düşündüm açıkçası çocukluğumda hiçbir oyun sitesine üye olmadım olan kuzenimde olmadı gerçekten fikir almak için soruyorum bu sizce gerçekten önemli bir mevzu mu ?
İlla gerekli değil. Zaten oyun sitelerinin yaş kitlesi'de düşük kayıt olmaktan çoğunluk anlamaz. Ben örnek amaçlı söyledim.Olsa extra olur.100de 1 belki üye olanda olur.

Oyunlara puan verdirip. Kategorisinde, puanına göre listeleme ekleyebilirsiniz. Bu sayede sevilen oyunları seçip oynama şansları olur.
Aynı zamanda kategorilerde Yeni eklenenler. En yüksek Puanlılar Vs sıralama yaptırılabilir.

Ana sayfadaki üst kısımdaki yeri , bu haftanın en sevilen oyunları bölümü olabilir. Ordaki alanda bu hafta en yüksek puan alan oyunlar gözükebilir. Tüm kategorileri baz alarak gözükür ana sayfadaki listeleme.

Kategori sayfasında en üstte kategorideki bu haftanın en populer oyunları listelenebilir.

Vs vs fikir üretebilirsiniz. Diger satıştaki oyun scriptlerinden daha kullanışlı hala gelirse. Satışıda artar. Ona görede fiyat biçersiniz.
Temanın Basit,Sade kolay anlaşılır olması iyi olacaktır.