Şubat ayına ait ilk ödemeler yapılmıştır. Toplamda 2000 civarı üyemize ödemeleri eksiksiz bir şekilde gönderilmiştir.
BOT ziyaretçi gönderimi yapan üyeler ise filtrelenmiş ve ödemeleri yapılmamış olup hesapları detaylı incelenerek hata olması durumunda ödemeleri yapılacak aksi durumda ise hesapları kalıcı olarak engellenecektir.
Bayilerimize ait ödemeler yarın gün içerisinde yapılacaktır.
Adtictac.com projemiz çok yakında tamamlanacak olup Mart ayında yapılacak testlerin tamamlanmasıyla birlikte Nisan ayında aktif olarak yayıncı alımına başlayacaktır.
Jet İnteraktif olarak Link.TL, Adtictac.com ve bayiliklerimiz ile birlikte ilerleyen süreçte aktifleştireceğimiz bazı projelerimize desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.
Türkiye'nin en büyük link kısaltma servisi olmamıza sağlayan üyelerimiz için çalışmalarımız devam edecektir.
*Çok yakında Link.TL mobil uygulamamız güncellenecektir.
Dolar hesabımdaki ödeme için aylardır bekliyorum. O kadar ticket açtım düzgün bir şekilde geri dönüş alamadım. Madem ödeme yapmayacaksınız bari hesabı kapatın tam olsun.Dolar hesabı var diye aylardır ödeme alamıyorum.