1. 2-3 aydır güncel tutuyoruz. Google gibi getir kullanmak zorunda kaldık bir dönem. o şekilde idare ediyorduk.
2. Şuan ki hali çok uzun sürede indeksliyor bir ay diyebiliriz. Hiç indekslemese daha iyi. Yalnız Şöyle bir şey var. Webmaster tolls ta sitamp güncelliyor tarihleri ama haberler arama motorunda yer almıyor. çok zaman sonra yer alıyor.
3. İlk başlarda bu indeks durumu yazılım kaynaklı olabilir diyorum. Ama hem forum hemde haber indeks almaması şaşılacak durum.
Son yazdığınız güncelleme ile ilgili Google açıklamaları hiç güvenilir değil. En azından benim açımdan. Ben bu günün şartlarında ne yapabilirim ona bakarım. 2018 sonunda AKK kalkacak diye açıklama yapmış Bakan 2018 Yılının sonundan banane yaptığın zaman konuş. Öyle değil mi?
1- İyi bir zaman dilimi boyunca güncel tutulmuş.
2- 1 ay sürmesi çok ilginç bir durum, onPage SEO offPage SEO, robots.txt gibi basit detayları gözden geçirdiniz mi?, sitenizin adresini paylaşabilir misiniz?
3- Benim açıklamalarıma güvenmenize gerek yok,
http://mozcast.com/ adresinden MOZ 'un değerlendirmelerine güvenebilirsiniz diye düşünüyorum. Bir güncelleme olduğu %100 değil %101 ihtimal diyebilirim.
Sevgiler,