Domain bana kaldı. Fakat ihs'de hesabım olmadığı için üstüme alamıyorum. Canlı Destek ile görüştüğümde ise bana domaini transfer edecek arkadaşın onlarla iletişime geçip bir formu doldurması gerekiyormuş ki ben üyelik alayım diye.

Fakat arkadaşımız uğraşamayacağını dile getiriyor. Transfer kodu vereyim siz başka yere taşıyın diyor. Transfer koduyla başka bir firmaya taşımam ise bu domaine vereceğim paranın yaklaşık 2 katına tekabül ediyor. Bu yüzden transfer etmek çokta mantıklı gelmiyor.



Rakam büyük olmadığı için ödemeyi yapacağımı domaini istemediğimi söylemiştim. Fakat fikrimi değiştiriyorum arkadaştan ihs'de formu doldurup bana üyelik açtırmasını ve domain'i ihs üzerinden almayı talep ediyorum.