Estanzem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de aynı durum vardı, tanıtım yazılarında anahtar kelimelere link alındığında link alınan anahtar kelime 12. sıralardan 70. sıralara atıyordu, yani bir nevi sıralama cezası alıyordu, yine devam ettiğimde tamamen arama sonuçlarından kayboluyordu. Ama manuel spam filan da gelmiyordu. 2-3 ay bekledim acaba düzelir mi geri gelirmi kelimelerde diye maalesef nafile. En son kelimeye backlink aldığım tüm tanıtım yazılarını tekrar editlettim ve sadece kaynak şeklinde linke backlink yaptım, aynı gün iki kelimede eski yerine geldi (tüm tanıtımları Google a tekrar indexlettim). Artık bundan ne çıkarabilirseniz.
aslında bahsettiğiniz şey tamda benim dururumumu özetliyor, konuyu yazarken bunu es geçmişim, ana anahtar kelimem sallanıyor ve diğer kelimeler yerinde sayıyor, ama şöyle ki aldığım linklerde oranda şu şekilde.
%43 www.
%24 http://www
%16 marka
% 3 ana kelime
%18 diğer kelimeler mix
bu oranlarda anahtar kelime bazlı linklerin az olması bile söz konusu, ama dediğiniz denemeye değer bir durum, yorumunuz için teşekkür ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:32:59 -->-> Daha önceki mesaj 00:12:59 --

yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tür sorunlar genelde tanıtım yazılarının uygun olmamasından kaynaklanıyor. hep aynı şekilde anahtar kelimeye link verme, her yazıdan anahtar kelimeye link verme, alt sayfalara ya da kategorilere hiç çalışma yapmama, anahtar kelime yoğunluklarına dikkat etmeme, yazıların yayın zamanına dikkat etmeme, paket backlinkler tercih etme vb. daha çok fazla sayılabilir.

ahrefste sitenizi bir inceleyin, bir analiz yaptırın ondan sonra çalışmalara devam edin.

arkadaşın verdiği örnek çok isabetli olmuş. backlink alıyor düşüyor, yine alıyor daha fazla düşüyor, backlinkleri değiştiriyor olayı çözüyor. sizinde izlemeniz gereken yol birnevi bu.
konu yorumlarınız denk geldiğinde ilgi ile yazılarınızı okuyor ve kayda değer bulduğumu öncelikle belirtmek isterim, ancak aldığım tüm tanıtım yazılarında dediğiniz konulara çok dikkat ederim, paket backlinklerle hiç işim olmaz zaten, hatta bir tane yabancı kaynaklı linkim bulunmamakta..bir önceki cevabımda ahrefs link kelime oranlarını belirttim, kendimde bulduğum tek sıkıntı niche sitelerden link edinmemek olabilir, niche site bulmak epey zor, olanlarda kaliteli olmadığı için tercih etmedim açıkçası,genelde haber sitelerinden ve bloglardan link edindim, aldığım linklerden bu arada eylül den bu yana spama giren bazı siteler oldu 5-7 arası diye hatırlıyorum, bunlarla ilgili herhangi bir girişimim olmadı açıkası, zaten siteler spamda ve yazılar no index yada silinmesiyle sonuçlandı, yani negatiflikler genelde bunlar ama gerçeği tabi ki bilmiyoruz.