fikir hoşuma gitti. her dizi için özelleştirilebilecek hızlı ve basit responsive bir tema yapıcam. belki paylaşırım :P
Merakla bekleyeceğimden emin olabilirsiniz

Dediğiniz gibi konu güzel. Bir de üstüne güzel domaine sahipseniz neden olmasın.
o halde birden fazla kullanabileceğiniz ve kullandığınız dizilere göre basit bir şekilde özelleştirebileceğiniz bir arayüz hazırlayabilirim sizin için
iletişim bilgilerinizi gönderebilirseniz süreç ve ücretlendirme hakkında görüşebiliriz eğer isterseniz.
eğer ücretsiz alternatifler düşünüyor iseniz de, çoğu arayüzü bu hale getirebilirsiniz ama ben özel tasarımlardan yanayım her zaman
iyi forumlar dilerim
Çok teşekkürler ederim öncelikle. Tabi önceliğim ücretsiz seçenekler. Hem vakit hem de nakit kaybetmek istemiyorum artık (gerçi herkesin her zaman isteği bu) Ama bi önceki mesajımda da dediğim gibi önceki işlerimi çok plansız yaptım ve çok gereksiz şeylerle uğraştım. Şimdi ihtiyacım olan basit minimalist, oyuncu künyeleri, fragmanlar, dizi haberleri, oyuncu magazin haberleri, dizideki tarihi karakterleri anlatan bir tema...